Има съдебна зала в ада, която очаква Владимир Путин. Той

...
Има съдебна зала в ада, която очаква Владимир Путин. Той
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен от Букурещ: Има съдебна зала в ада, която очаква Владимир Путин. Той е отговорен за смъртта на Алексей Навални

Има правосъдна зала в пъкъла, която чака Владимир Путин. Той е виновен за гибелта на Алексей Навални. Това съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен по време на речта си във втория ден от конгреса на Европейската национална партия в Букурещ, оповестява Българска телеграфна агенция.

Тя разяснява още, че Навални се е пожертвал, с цел да избави страната, а Путин е пожертвал страната, с цел да се избави и ще би трябвало да поеме отговорност.

Руската експанзия се опита да затрие Украйна от лицето на земята. Войната е в третата си година и е по-интензивна от всеки път. Опасността се надига от диктаторите, от Газа, от дестабилизацията в Близкия изток. Виждаме Китай и други нападателни стопански надпревари. Тук, вкъщи, приятелите на Путин се пробват да пренаписват историята. Разпространяват ненавист, съобщи Урсула фон дер Лайен.

Според нея обединена Европа е изправена пред провокации, както в никакъв случай поради крайнолеви или крайнодесни демагози и националисти, измежду които уточни и “Възраждане ”, които популяризират ненавист и се пробват да отслабят Европа.

„ ЕНП няма да разреши това да се случи, ” съобщи председателката  на Европейската комисия.

Тя разяснява, че Русия е разрушила лечебни заведения и детски градини, само че не може да унищожи фантазията за свободна и просперираща Украйна, която заема своето място на картата на Европа.

„ Днес тази фантазия живее в Република Молдова, Грузия и на Западните Балкани. Заедно ще я превърнем в действителност ”, акцентира председателката на Европейска комисия.

Урсула фон дер Лайен добави, че Европа е устояла на “газовия шантаж ” на Владимир Путин и сподели, че за първи път Европа създава повече ток от вятър и слънчева сила, в сравнение с от газ.

Председателката на Европейската комисия не пропусна и тематиката с митингите на фермерите.

“Миналия месец един млад фермер ми сподели, че от време на време върху него и сътрудниците му е оказван напън да продават под продажната цена. Това е неприемливо. Системата още веднъж би трябвало да стане надеждна, а работа на фермерите да им се заплаща. ЕНП постоянно ще бъде на страната на фермерите ”, безапелационна бе Урсула фон дер Лайен.

На финала на речта си тя цитира Конрад Аденауер, който споделя “Европейската общественост беше фантазия на малко на брой. Стана вяра за мнозина ” и изправи делегатите в залата на крайници.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР