Първото нещо, което Борисов трябва да отговори дали ще се

...
Първото нещо, което Борисов трябва да отговори дали ще се
Коментари Харесай

Кирил Петков в Бургас: Пеевски държи прокуратурата и службите, а Борисов му гарантира липсата на реформа

„ Първото нещо, което Борисов би трябвало да отговори дали ще се откачи от зависимостите от Пеевски. Това, което видяхме, е че Пеевски държи прокуратурата и служите, а Борисов държи гласовете, с които подсигурява да няма промяна “.

Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков , който през днешния ден бе на посещаване в Бургас, дружно с някогашния финансов министър Асен Василев и Андрей Цеков . Тримата организираха открит диалог с бургазлии на тематика тема: „ Промяната последните 10 месеца – какво успяхме и къде сбъркахме? Какво ни чака? “.

Петков разяснява пред медии възможните бъдещи договаряния с ГЕРБ след идващите парламентарни избори през юни. По думите му партията на Борисов би трябвало да се разкачи от Движение за права и свободи , с цел да може страната да върви напред. 

„ Защото аз нямам доверие, че Пеевски ще даде непринудено тази си власт, а Борисов, до момента в който има тази взаимозависимост, не може да направи това, което всички българи желаеме. Да не е подреден мачът преди този момент – най-хубавите хора да влизат в регулатури, служби, правосъдна система “. 

Той добави, че хората в ГЕРБ също не са удовлетворени от тази взаимозависимост и даде образец с Росен Желязков и Мария Габриел , на които не им допадало да вършат неща срещу тяхната воля. 

Хартиените бюлетини на изборите за 2в1 ще са с разнообразни цветове

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР