Има прогнози за солиден икономически растеж през тази година. Войната

...
Има прогнози за солиден икономически растеж през тази година. Войната
Коментари Харесай

Банкер: Ще има плавно покачване на лихвите

" Има прогнози за стабилен стопански напредък през тази година. Войната в Украйна ще понижи капацитета му, само че няма да има съществено утежняване на обстановката в апокалиптични рамки. Няма да свършат стоките по магазините, няма да има и хиперинфлация ". Това съобщи пред NOVA икономистът Владимир Сиркаров. 

По думите му няма учредения за внасяне на суматоха и сюжет за стагфлация.

Българска народна банка чака инфлацията да продължи да се форсира

От своя страна банкерът Левон Хампарцумян счита, че къде да влагаме зависи какво се влага, в каква фаза на живота си е човек и какви са вероятностите на приходите му, може да е нещо уравновесено, в случай че човек е млад може да влага в обучение и отмора. 

 istock istock
" Всеки заем е заем от бъдещите хипотетични приходи. Ако човек е убеден, че има вероятности да покрие заема, няма проблем с това. Ако обаче е на ръба на опциите си, малко утежняване може да го докара до неспособност да го покрива ", акцентира той. И добави, че ще има гладко повишаване на лихвите с четвърти от %.

За повече финансови вести и други потребни препоръки, по отношение на персоналните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, с цел да не пропуснете нищо забавно от Pariteni.bg
По тематаЧака ли ни дефицит на храни поради войната в УкрайнаМоже ли да сложат таван на цените у нас заем лихви артикули хиперинфлация недостик .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР