Има политизиране на протеста на зърнопроизводителите. В сектора проблемите са

...
Има политизиране на протеста на зърнопроизводителите. В сектора проблемите са
Коментари Харесай

Йордан Терзийски: Има политизиране на протеста на зърнопроизводителите

Има политизиране на митинга на зърнопроизводителите. В бранша проблемите са наслагвани 30 години, те не могат да се решат от през днешния ден за на следващия ден. Това сподели депутатът от ПП-ДБ Йордан Терзийски, който е и претендент за кмет на Велико Търново, в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

По думите му държавното управление е посочило доста ясно, че може да овладява рецесии и да взема решение проблеми.

„ Комуникацията и решенията са сложни. Когато се обединим към политики и към цели те се извършват ", добави Йордан Терзийски.

Комуникацията сред ръководещите партии и постигането на решения са сложни, призна той. „ Когато се обединим към политики и цели и те се извършват, всички жертви, които са направени, и взаимни отстъпки имат смисъл ", счита Терзийски.

Антикорупционният орган е умислен като оптимално самостоятелен. „ Аз съм уверен, че той ще работи, и това се прави оценка и от външните ни сътрудници. Това беше един от факторите, който съм сигурен, че ще повлияе и върху решението за приемането ни в „ Шенген ", тъй като виждате, че мониторинговият механизъм беше отстранен. Стъпките са сложни, само че те са извънредно значими, с цел да реализираме задачите, които сме си сложили ", изясни Йордан Терзийски.

Реформата в службите за сигурност са нужни, защото сега те не работят дейно, счита той.

Българска национална телевизия, „ Говори в този момент "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР