Има няколко факта за връзките, които твърде късно научаваме. Психолозите

...
Има няколко факта за връзките, които твърде късно научаваме. Психолозите
Коментари Харесай

4 жестоки истини за връзките, които научаваме по трудния начин

Има няколко обстоятелството за връзките, които прекомерно късно научаваме. Психолозите обаче ще ни ги разкрият още в този момент, с цел да ни оказват помощ да изградим по-сигурно и щастливо бъдеще.

Фактът, че имаме единствено една друга половинка, е мит

Това е лъжливо и ограничаващо разбиране. Може би даже е унищожило живота на доста хора, тъй като са мислели, че би трябвало да устоят до дъно с този, който са избрали, като са го приели за тяхна орис, макар, че може би едвам го понасят.

Но в случай че връзката е нездравословна и токсична, е най-добре да си тръгнете. Това не значи, че в никакъв случай повече няма да бъдете щастливи. Подходящият човек в живота ни не е един-единствен. Имаме избор. Затова, в случай че сега сте с човек, с който не можете да израствате двамата и да постигате цели, замислете се дали си коства да сте дружно.

Доброта или хубост

Има хора, които са привлечени от хубостта, а други знаят, че тя е повърхностна характерност. И с цел да успее една връзка, е нужна добрина и мъдрост. Всъщност, тъкмо това са най-хубавите качества на една жена. С нея имате всички шансове да изградите сполучлива връзка.

Липса на гаранции

Философът Хераклит сподели: „ Единствената константа в живота е смяната. “

И хората също се трансформират. Ето за какво, единствената гаранция във връзката, че няма никакви гаранции! Ако пренебрегнете този факт, можете да разбиете сърцето си. Никога не би трябвало да очаквате връзката ви на 100% да приключи щастливо и да сте този сътрудник до края на живота си.

Ето за какво е толкоз значимо първо да можете да обичате себе си. Трябва да можете да бъдете щастливи и сами, т.е. да не сте прекомерно привързани към колегата си.

Неуспешна връзка против несполучлив брак

Неуспешният брак е обществена злополука. А когато завърши единствено една връзка сред двама души, това визира единствено тях самите. Когато бракът завърши, това засяха освен двамата, само че и техните деца, образованието и прочувственото положение на родственици, близки другари.

Затова е по-разумно да прекратите в точния момент една нездравословна връзка, вместо да се надявате, че нещата ще се оправят след сватбата.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР