Има някои факти, които казват, че има връзка между нашите

...
Има някои факти, които казват, че има връзка между нашите
Коментари Харесай

Какво могат да кажат вашите черти на лицето за вас

Има някои обстоятелства, които споделят, че има връзка сред нашите черти на лицето и нашите личностни черти. Ако имате дребен нос или необятно лице, не става въпрос единствено за генетика. Също по този начин може да предскаже вашето държание и реакции. Нека проверим някои от забавните изводи, направени от откривателите.

1. Колкото по-широко е лицето ви, толкоз повече тестостерон имате.

© JEAN-BAPTISTE LACROIX/AFP/East News

Колкото по-широки са скулите ви, толкоз по-вероятно е да бъдете напористи и даже нападателни, съгласно науката. Връзката е направена с маймуни капуцини. Разбира се, в случай че сте с необятно лице, това не значи, че сте рискови и нападателни. Това е единствено с цел да се каже, че тези хора може да са по-склонни да отговорят на спор, вместо да го пренебрегват.

2. Колкото по-тънко е лицето ви, толкоз по-малко ще страдате от инфекции.

© EAST NEWS

Учените са открили, че колкото по-малко мазнини имате по бузите, толкоз по-малко тежки са вашите болести и толкоз по-малко се стресирате. Като бонус, притежателите на тънки лица също са склонни да имат по-нисък % на тревога и меланхолия. Това може да е обвързвано с цялостната ви физическа форма, тъй като като цяло дейните хора имат по-малко мазнини по лицето си и са по-щастливи.

3. Дългите носове не ви вършат измамник, само че ви вършат по-амбициозни.

© Shooting Star/Sipa USA/East News

Изследователят Абрахам Тамир от дълго време учи черти на лицето и връзката им с личността. Той е забелязал, че хората с дълги носове могат да бъдат доста амбициозни, да имат положителни инстинкти и да са водачи.

4. Мъжете с лице на бебе нормално са по-малко преобладаващи в младостта си.

© Luis Guerra/The Grosby Group/EAST NEWS

Учените споделят с нас, че мъжете с бебешки лилца са склонни да бъдат по-малко преобладаващи в младостта си, само че в това време те се научават по какъв начин да бъдат по-напористи, до момента в който порастват.

5. Хората с висока линия на веждите нормално са по-разбрани.

© Vandeville Eric/ABACA/Abaca/East News

В основата на изследване, което употребява личностните черти като модел, беше видяно, че тези хора, които са по-разбрани, нормално имат по-висока линия на веждите и по-малки дистанции на челото. Изследователите виждат, че тези, които имат идентични равнища на почтеност и наслада, имат сходни лица.

6. Колкото по-къс е носът, толкоз сте по-чувствителни.

© Gilbert Flores/Broadimage/EAST NEWS

След изследване на 1793 фотоси, откривателите видяха, че хората със сладки чипи и къси носове по-лесно демонстрират сензитивните си страни. Също по този начин те могат да бъдат по-мили от другите.

7. Екстровертите имат по-изпъкнали брадички.

© Invision/Invision/East News

Някои проучвания демонстрират, че отзивчивите хора имат и някои други сходни черти на лицето. Колкото повече сте екстроверт, толкоз по-изпъкнали са носът и устните ви. Също по този начин е маркирано, че брадичката им е по-изпъкнала.

Бонус: Страната, с която позирате, може да демонстрира какъв брой сте прочувствени.

© face to face/FaceToFace/REPORTER

След като разгледаха всички тези проби и изследвания, откривателите допускат, че в случай че сте по-емоционални и изразителни, сте склонни да позирате с лявата буза, тъй като наподобява по-фотогенично. Позирането с дясната буза споделя, че сте по-скоро теоретичен вид.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР