Има най-различни начини за стопяване на телесните мазнини и интернет

...
Има най-различни начини за стопяване на телесните мазнини и интернет
Коментари Харесай

6 типа напълняване и начините да се справим с тях

Има най-различни способи за стопяване на телесните мазнини и интернет гъмжи от всевъзможни препоръки. Проблемът е, че един способ може да бъде ефикасен за един човек и изцяло ненужен за различен. Причината е, че телата ни са разнообразни, а дружно с тях и методите, по които пълнеем. Ето за какво е значимо да знаем по какъв начин тъкмо трупаме килограми, с цел да знаем по какъв начин най-ефективно да се оправим с тях.

Изследвания са определили 6 разнообразни вида телесни мазнини въз основа на това къде по тялото се натрупват. Ето и някои от най-ефективните способи за намаляване при всеки вид.

1. Цялата горна част на тялото

Причина:

Този вид мазнини се натрупват, когато консумирате повече калории, в сравнение с изгаряте, тъй че главните аргументи тук са преяждане и липса на интензивност.

Как да се отървете от тях:

Правете аеробни извършения, тъй като този тип мазнини се появяват заради неналичието на физическа интензивност. Разходки, тичане или плуване минимум 30 минути всеки дневно са задоволителни, с цел да се отървете от този вид мазнини. Спрете захарта и газираните питиета. Те не ви засищат, само че ви карат да консумирате доста ненужни калории.

2. Долната част на корема

Причина:

Някои непредвидени аргументи, които предизвикват натрупването на мазнини в тази част на тялото, са стрес, меланхолия и тревога.

Как да се отървете от тях:

Научете се да релаксирате. Стресовият хормон кортизол води до струпване на мазнини в корема, тъй че добър вид за вас е да се научите да вършиме дихателни извършения или да медитирате.

Пийте зелен чай. Чаша топъл зелен чай освен гори мазнините, само че и успокоява нервите.

3. Бедрата и ханша

Причина:

Една от аргументите бедрата да стават доста по-широки, може да се дължи на остатък на глутен във вашата диета. Ако не сте удовлетворени от размера на долната част на тялото си, може да изпробванете диета без глутен.

Как да методите:

Изкачвайте стълби. Изкачвайте хълмове. Това ще тонизира мускулите на краката ви и ще помогне за изгаряне на мазнините по бедрата.

Не пропускайте закуската. Закуската започва метаболизма. Ако не закусвате, ще се чувствате по-гладни през целия ден и ще ядете повече.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР