Има индикатори, че идва краят на нулевите лихви. Личи, че

...
Има индикатори, че идва краят на нулевите лихви. Личи, че
Коментари Харесай

Лоша прогноза за всички българи, които имат кредити

„ Има знаци, че идва краят на нулевите лихви. Личи, че сме покрай този интервал, само че значимото е Европейската централна банка (ЕЦБ) да вземе съответните решения “. Това съобщи в утринния блок на България он Еър Левон Хампарцумян.

„ Случващото се в стопанската система на страните на Балканите, които са към България, въздействат доста малко на ставащото у нас “, увери ексшефът на „ УниКредит “.

„ Не би трябвало да има проблем за българите, които са взели заем. Все отново той е добре да бъде здравомислещ и да реши добре освен сегашните си, само че и бъдещите приходи. Винаги би трябвало да има очакван финансов буфер в фамилния бюджет “, сподели още той.

По думите му ипотечните заеми като брой порастват, а като условия са доста по-добри, в сравнение с преди.

„ Ако има идната финансова рецесия, то тя няма да е като предходната. Българите обаче станаха по-предпазливи колкото за заеми и работа с банки. Ако всеки ден някой излиза и споделя, че идва страшна рецесия, то хората почват да реагират “, показа още Хампарцумян.

„ Българинът статистически в никакъв случай не е бил безразсъден при заемите си. Все отново има хора, които не са си създали добре сметката, а има и такива, които по житейски аргументи са го закъсали “, посочи още Хампарцумян.

За край той похвали българите като сподели, че по принцип са си спестовни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР