Има хора, които са ти безразлични и незапомнящи се. А

...
Има хора, които са ти безразлични и незапомнящи се. А
Коментари Харесай

Обичат да я мразят: Защо Джаферович е най-противоречивият участник в „Игри на волята“

Има хора, които са ти безразлични и незапомнящи се. А има и такива, които просто няма по какъв начин да подминеш. Евгения Джаферович несъмнено е от вторите. Особено след присъединяване ѝ в четвъртия сезон на „ Игри на волята: България “.

Джаферович е един от участниците, които най-силно будят интереса на феновете, а към нейната персона и представянето ѝ в „ Игрите “ наложително се заформят разногласия в обществените мрежи.
               

Макар да не са малко моментите, в които Джаферович развълнува феновете на предаването, като че ли от тях два от тях се открояват най-силно в последно време.

Майката на всички интриги

Едно от най-разпространените отзиви за Жени е, че тя стои в дъното на всички интриги в тима на Безстрашните. Феновете на „ Игрите “ не крият дразнението си от това, че тя е изявен водач и дълго време ръководеше така наречен „ женска коалиция “.

„ Всички мъже от жълтите са мухльовци!Ама огромни!Без право на мнение(Джаферович не дава) “, майтапят се фенове. А други са безапелационни: „ Джаферович единствено ги настройва едни против други, само се оправя с пъзелите - аз не видях до момента да е спечелила най-малко една борба единствено злослови за всички “.



Обръщението на Михаела към Безстрашните след напускането ѝ скандализира още повече почитателите на шоуто. „ Джаферович, ти не съблюдава не една, а доста от думите, които си споделила и това не считам, че е почтено. Не считам, че хора с подобен вид игра заслужават да бъдат на край “. Михаела беше до болежка откровена и в обръщението си към Филип и Мирела: „ Фифо, уповавам се да не се подлъжеш по хора, които до скоро са ти плюли зад тила и сега се пробват да те оплетат в техните мрежи “; „ Мирела, уповавам се да осъзнаеш в някакъв миг, че си една пешка на Джаферович “.



Думите ѝ още повече ускориха разнородните усеща към Жени в обществените мрежи. „ Браво Михаела,точно в десятката, уповавам се Джаферович, в случай че има най-малко малко съвест да се засрами “, пишат почитатели. „ Джаферович унищожи този тим! А Михаела трябваше да послуша Чакалов, когато ѝ говореше “, безапелационни са други. Не липсват и мнения в отбрана на Джаферович: „ С нищо не е права....Може да плюете по Джаферович,но тя извади съвсем всички игри с пъзели,реди добре тактиките....Оставете злобата встрани и погледнете действително. За Мирела,може и да се съглася...Точно Жени се е потвърдила в Игрите и на никое място не е била в тежест на племето си. Стига завист “.

Контузията

Моментът, който най-силно разклати публичното мнение за Джаферович бе точно травмата, която тя претърпя на Арената. След като рани пръстите си и беше прегледана, Жени се върна, с цел да довърши играта и да поддържа тима си. Постъпка, която трогна мнозина. Още по-впечатляваща бе и реакцията на Супергероите. Поведени от Алекса, те отидоха да оказват помощ на Безстрашните и в частност на Джаферович, която не можеше да скрие болката си на Арената. Отборът в синьо се разпредели при жълтите и алените играчи и несъмнено накара феновете да запомнят тази постъпка.



„ Само една майка може да преодолее болката и да продължи битката, без значение каква е! Респект! Респект и към Алекса и другите състезатели, които откровено я поддържаха “, „ Джаферавич доста желая да я видя на край - заслужава го “, пишат почитатели. Други признават, че точно тази постъпка е трансформирала мнението им: „ Джаферович не е от обичаните ми персонажи този сезон на игрите,но представянето ѝ беше почтено!Браво,силна жена “, „ Колкото и да не ми е любимец, какъв брой и да ме нервира, стана ми пъклен болно за нея, само че това, че не се отхвърля – Респект:) “.
               

Не липсват и разногласия в мненията: „ Интригантството на Евгения....Джаферович би трябвало да бъде включено като нова дума в българския речник....толкова очевидно изразено, че чак гнусно “; „ Как може да сте толкоз неприятни хора? Да плюете и да се подигравате на човек който е потърпевш, каквато и да би трябвало малко състрадание въпреки всичко “, приканват почитатели.

Дали Джаферович ще стигне до край следва да види. Но от в този момент едно е ясно – тя ще остане в историята като един от най-запомнящите се участници в предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР