Има хора, които могат да се похвалят с хиляди километри

...
Има хора, които могат да се похвалят с хиляди километри
Коментари Харесай

8 трика, които трябва да знаете преди следващия полет със самолет

Има хора, които могат да се похвалят с хиляди километри полети. И точно те са създали редица техники при пътуванията, които са потребни, истински и най-важното - ще оказват помощ да подобрите почивката си, без значение дали летите в първа класа или в задната част на самолета.
Ето 10 съвета от The Points Guy.
1. Използвайте вилица
Храната може да прави някои странни неща на 10 000 метра. Даже и почтеният на пръв взор дресинг за салата може да съсипе обичаната ви риза. Затова просто пробийте в кутията дупчица с вилица, с цел да не „ избухне “ заради налягането в кабината.
2. Винаги носете бутилирана вода
Бутилираната вода има доста приложения в самолетите – тя не е единствено за пиянство. Например да си измиете зъбите по време на дълъг полет или да изплакнете лицето си. Водата в тоалетната вода не е питейна.

3. Повече одеяла = повече комфорт
Ако полетът не е цялостен и желаете да пътувате по-удобно, вземете одеяла от празните седалки до вас и се облегнете.
4. Използвайте слушалки за повече от музика
Слушалките не са единствено за музика. Ако търсите успокоение и по-малко звук, сложете ги.
5. Не ходете боси в самолета
Ако полетът е дълъг, за доста хора е улеснение да събуят обувките. Ако отивате до тоалетна обаче, не забравяйте да ги обуете. Освен това е добре да имате чифт чисти чорапи, които да обуете, откакто самолетът кацне, тъй като мръсотията и бактериите там са допълнително.


6. Изберете деликатно местата за сядане
В взаимозависимост къде се намира седалката ви, полетът ви може да бъде друг. Избирайте места в средата на кабината. Така ще избегнете шума и ще може първи да получите питиета и храна, защото стюардесите нормално стартират от предната или задната част на кабината.
Освен това, седалките в предната или задната част на кабината имат по-малко прозорци. Седалките в средата на кабината нормално са общоприети.
7. Опитайте се да избирате по-големи самолети
Като цяло, колкото по-голям е самолетът, толкоз по-малка турбуленция ще почувствате във въздуха. Например А380 са доста по-тихи от съвсем всеки различен аероплан. Малката турбулентност и спокойното каране са печеливша композиция.
8. Осигурете достъп до пътеката
Когато кабината е ситуирана в настройка две по две, постоянно изберете една от двете междинни седалки. По този метод постоянно имате пряк достъп до пътеката. Когато седнете в профил, ще би трябвало да прескачате или да вдигате тези към вас всякога, когато ставате. Просто избягвайте цялата неразбория, в случай че е допустимо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР