Има фиксация не върху името, а върху фигурата на главния

...
Има фиксация не върху името, а върху фигурата на главния
Коментари Харесай

Антон Станков: Има фиксация върху фигурата на главния прокурор

Има фиксация не върху името, а върху фигурата на основния прокурор . Той е административен началник и контактува с другите управляващи. Главният прокурор е фигура с политическа тежест. Фиксацията върху него е резултат от тежката инерция от сбъркания преход. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия някогашният правосъден министър Антон Станков.

Той разяснява и тематиката за правосъдната промяна. По думите му това се е трансформирало в факсимиле . Реформа значи да сложим нова форма на нещо, посочи Станков. Той даде образец със  Дали обаче тази промяна беше удачна времето ще покаже, разясни някогашният министър.

Според Станков към този момент си личат последствията от закриването на профилираното правораздаване. Делата потеглиха от начало, престъпността пораства, добави той.

Антон Станков засегна и тематиката за пътната сигурност . Най-нашумелите случаи от и, при която почина френски жител, посочи той. По думите му в случай че имаше единодушие сред контролните органи е нямало да се стигне до тези произшествия. Къде е пътна полиция при втория случай? - ескортира причинителя. Това е неприемливо в правова страна, добави Станков.

Бившият правосъден министър разяснява и самодейността да бъдат. Станков съобщи, че утвърждава това решение. Той обаче акцентира, че тестванията са негодни. Станков насочи апел да се сътвори и закон за амнистията за сходен вид закононарушения, щом тестванията не са достоверни. КАТ незабавно постанова наказването, ти си отговорен до доказване на противното, добави още Станков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР