Трупът на простреляна с пистолет жена е открит през нощта

...
Трупът на простреляна с пистолет жена е открит през нощта
Коментари Харесай

Труп на простреляна жена беше открит в Смолянско

Трупът на простреляна с револвер жена е открит през нощта на 14 против 15 май в смолянското село Стража в стая на къщата , в която живеела. За случая осведомят Българска телеграфна агенция и Нова телевизия.

За момента няма открит причинител, като се преглежда и версия за самоубийство.

" Води се досъдебно произвеждане от през вчерашния ден, във връзка със сигнал на простреляна жена. Инцидентът е зародил през предходната нощ. Веднага са стартирани процесуално-следствени дейности. На място е открито, че има простреляна жена ", осведоми окръжният прокурор на Смолян Недко Симов. Жената е била фамилна. Има информация, че е била с психологично заболяване . Открита е с огнестрелна рана в тялото. Предстои да бъде осъществена аутопсия, която да откри точната причина за гибелта й.
 Разследват гибелта на жена в дома й в Кюстендил
Разследват гибелта на жена в дома й в Кюстендил

По натрупа не са открити следи от принуждение, само че е арестуван мъж, посещавал умрялата

Разследващите работят по няколко версии. " Досъдебното произвеждане е формирано за съзнателно ликвидиране, само че на този стадий като по-обоснована се образува версията за самонараняване. Все още не можем да твърдим нищо изрично. Предстои да се извършат експертизи, разпитани са и очевидци ", разяснява Симов.

Сигнал за откритото тяло е подаден на незабавния телефон 112 в ранните утринни часове в сряда. Още през вчерашния ден са осъществени първичните дейности по следствието, назначени са експертизи и са разпитани главните очевидци.

Пистолетът, с който дамата евентуално се е простреляла, е на татко й и е законно притежаван, по думите на зам. окръжният прокурор на Смолян Станчо Станчев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР