Има двама загинали, след като петима души са били простреляни

...
Има двама загинали, след като петима души са били простреляни
Коментари Харесай

Спор по време на бой с петли в Хонолулу прерасна в стрелба с убити и ранени

Има двама починали, откакто петима души са били простреляни по време на спречкване по време на нощен пердах с петли в петък в столицата на американския щат Хавай Хонолулу, заяви АП, представена от Българска телеграфна агенция.

Местната полиция се е отзовала на сигнал за пукотевица малко след среднощ в петък и стартира издирването на обвинен. За него се допуска, че е на към 20 години и е прострелял останалите присъстващи на събитието.

" В края на багра с петли група мъже започнаха да спорят, след което се стигна до физическа разпра и в някакъв миг са били създадени изстрели, които поразили петимата души, които се намирали в непосредствена непосредственост ", съобщи лейтенант Дина Темс от полицейското ръководство на Хонолулу.

Полицията заяви, че 59-годишна жена и 34-годишен мъж са били оповестени за мъртви, откакто са били откарани в болница.

Трима мъже на възраст 38, 40 и 57 години са получили огнестрелни рани, само че са били обслужени от лекари и освободени от болница.

Боевете с петли са противозаконни във всичките 50 щата, само че не престават да се организират в някои от тях, в това число в Хавай, където от време на време се събират стотици хора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР