Илон Мъск разпали конспиративни теории онлайн, след като публикува загадъчен

...
Илон Мъск разпали конспиративни теории онлайн, след като публикува загадъчен
Коментари Харесай

Мъск: Ако умра при мистериозни обстоятелства, беше ми приятно да ви познавам

Илон Мъск разпали тайни теории онлайн , откакто разгласява мистериозен туит за „ гибел при мистериозни условия “.

Най-богатият човек в света, който предишния месец подписа договорка за придобиването на Twitter за смайващите 44 милиарда $, написа: „ Ако умра при мистериозни условия, беше ми прелестно да те познавам “.

 
If I die under mysterious circumstances, it’s been nice knowin ya
— Elon Musk (@elonmusk)
Не закъсняха и другите спекулации из обществените мрежи. Някои от неговите почитатели направиха паралели с туитовете на бизнесмена на антивирусен програмен продукт Джон Макафи, който умря в испански затвор при мистериозни условия през 2021 година Макафи беше задържан и упрекнат в укриване на налози през октомври 2020 година

Когато майката на Мъск Мей Мъск написа под тука: „ Това не е смешно “, синът й отговори: „ Съжалявам! Ще направя всичко допустимо да остана жив “ .

Освен версията за Макафи, много почитатели допускат, че Мъск може да се опасява от някогашния президент Бил Клинтън и брачната половинка му , някогашния държавен секретар Хилари Клинтън, разигравайки теорията на конспирацията, че семейство Клинтън са забъркани в самоубийството на Джефри Епщайн.

 
. sent this to Russian media
— Elon Musk (@elonmusk)
Но, най-широко ширещата се доктрина гласи, че туита може да е обвързван с директни или индиректни закани от Русия .

Малко по-рано Мъск разгласява известие на някогашния съветски вицепремиер Дмитрий Рогозин. Той изпрати изказване до съветските медии, в което осъжда сателитната компания Starlink на Мъск за това, че е дала достъп до интернет на нацисткия батальон Азов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР