Илон Мъск и Граймс са станали родители за пореден път,

...
Илон Мъск и Граймс са станали родители за пореден път,
Коментари Харесай

Илон Мъск и Граймс имат тайно трето дете, а името му ще ви удиви!

Илон Мъск и Граймс са станали родители за следващ път, твърди нова биография на изпълнителния шеф на Tesla.

Според рецензията на за биографията на Мъск, която е написана от журналиста Уолтър Айзасън и би трябвало да бъде оповестена на 12 септември, 52-годишният Мъск и 35-годишната Граймс – чието същинско име е Клеър Буше – скрито са посрещнали трето дете .

Става въпрос за наследник на име Техно Механикус, който назовават „ Тау “ .

Не е ясно дали идната биография на създателя на Space X съдържа повече детайлности за бебето, в това число по кое време и къде е родено. Представители както на Мъск, по този начин и на Граймс към момента не са коментирали информацията.

Първото дете на Мъск и Граймс – сина им X Æ A-12 , чието име по-късно беше променено на X Æ A-Xii, с прякор „ X “, се роди на 4 май 2020 година

След това двойката приветства щерка, на име Екса Дарк Сидерел, с прякор „ Y “, родена посредством заместител през декември 2021 година, три месеца откакто Мъск и Буше завършиха тригодишната си връзка.
 Звездите, които имат повече деца, в сравнение с допускате  Звездите, които имат повече деца, в сравнение с допускате  Звездите, които имат повече деца, в сравнение с допускате  Звездите, които имат повече деца, в сравнение с допускате
В изявление за Vanity Fair от март 2022 година, разкриващо раждането на Екса Дарк, Граймс призна, че някогашната двойка е имала предпочитание за още бебета: „ Винаги сме желали най-малко три или четири “ . В деня, когато публикацията бе оповестена, певицата означи в Twitter, че двойката още веднъж се е разделила.

Освен трите деца, които споделя с Граймс, Мъск е татко и на шест деца от някогашната си брачна половинка, канадската писателка Джъстин Уилсън . Тя роди първото име дете – наследник на име Невада Александър , през 2002 година, само че на 10-седмична възраст той умря от синдрома на неочаквана детска гибел (SIDS).

След това някогашната двойка приветства близначките Вивиан Джена Уилсън и Грифин . Едно от 18-годишните девойки е подала молба за законна смяна на името и пола си и е декларирала, че към този момент не желае да има връзка с татко си, напомнят от.

През 2006 година Уилсън роди тризнаци на име Кай, Саксън и Деймиън  две години откакто се появиха близначките на двойката.

Мъск по-късно скрито приветства различен набор от близнаци, наследник Страйдър и щерка Азур, с Шивон Зилис през ноември 2021 година, гласят съдебни документи, оповестени от на 6 юли. Близнаците са родени в Остин, Тексас – единствено седмици преди той и Граймс да приветстват своята щерка .
 10 обстоятелството за майката на Илон Мъск, които евентуално не знаете  10 обстоятелството за майката на Илон Мъск, които евентуално не знаете  10 обстоятелството за майката на Илон Мъск, които евентуално не знаете  10 обстоятелството за майката на Илон Мъск, които евентуално не знаете
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР