Икономическият съюз БРИКС, който отбеляза значителен ръст, изглежда е готов

...
Икономическият съюз БРИКС, който отбеляза значителен ръст, изглежда е готов
Коментари Харесай

БРИКС може да разработи своя собствена версия на интернет

Икономическият съюз БРИКС, който означи забележителен растеж, наподобява е подготвен да способства за появяването на многополюсен свят на разнообразни фронтове.

Последните данни сочат, че блокът БРИКС може да обмисли основаването на своя лична интернет инфраструктура, пригодена за страните членки. Това предложение за развиване е в сходство с възходящия акцент на блока върху цифровите финанси.

Началото на тази концепция може да се наблюдава до Дмитрий Гусев, първият заместник-председател на Комитета за надзор на Държавната дума на Русия, който първи я показа.

Твърди се, че е бил показан формален документ, в който се предлага основаването на “ “. Това предложение е било адресирано до Максут Шадаев, министър на цифровото развиване, връзките и масмедиите на Русия.

През годината икономическият съюз БРИКС означи незабравим растеж както във връзка с публичното усещане, по този начин и във връзка с действителния размер.

Последните отчети сочат, че БРИКС изследва и опцията за създаване на различна цифрова еднаквост, съобразена с страните членки.

Тази самодейност, въпреки да е ориентирана главно към възстановяване на цифровата финансова среда на блока, може да има и по-широки последствия. Плановете за ново киберпространство на БРИКС биха могли в допълнение да затвърдят уговорката на алианса към цифровите финанси.

Този бранш в границите на страните от БРИКС е предмет на необятно разискване, като Китай е водещ в развиването на своя цифров Юан. По-специално, валутата към този момент бе употребена при уреждането на забележителна договорка с нефт. Приемането на цифровите валути на централните банки (CBDC) набра скорост в целия блок, като по едно и също време с това се поставят старания за изследване на блокчейн технологията за основаване на опция на SWIFT.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР