Икономическа полиция“-Пловдив задържа 38-годишна пловдивчанка, разпространявала фалшиви маркови дрехи и

...
Икономическа полиция“-Пловдив задържа 38-годишна пловдивчанка, разпространявала фалшиви маркови дрехи и
Коментари Харесай

ОБЗОР: Бизнес дама с ментета, пожари и адски задръствания в Пловдив

„ Икономическа полиция “-Пловдив задържа 38-годишна пловдивчанка, разпространявала подправени маркови облекла и обувки по интернет. Оказа се, че задържаната е не коя да е, а фамозната русокоска Сис Апостолова. Дамата не един път е била основен воин в рубриката на  TrafficNews   " Абсурди ", защото обича да кара с 200 км/час по автомагистралата и със 100 по улиците на Пловдив и да се хвали с подвизите си. 
Прочетете още

През идната седмица в Пловдив публично ще бъде даден старт на един от огромните планове за града - Южния обходен колектор. Първа копка ще бъде направена на 11 октомври, като цената на плана е за над 100 млн. лв., а в него  попадат редица съществени пътни прави в „ Западен ”, „ Южен ” и „ Тракия ”.

Но блокадата в града по този начин или другояче към този момент е реалност. Знаете ли по какъв начин пловдивчани се прибират вечер от работа? Отговорът е- мъчно. В 17 часа мощен плач на клаксони оглася колелото на Водната палата. Краят на опашката по бул. " Марица " в западната част стига някъде до постройката на УХТ. 

Пожар избухна в жилищен блок в центъра на Пловдив. Огънят е горящ в апартамент на четвъртия етаж на улица „ Петко Д. Петков ” №43.

Пожар имаше и в един от някогашните тютюневи хранилища подвигна по паника в първите часове на нощта два екипа огнеборци от Първа работа, съобщиха от Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Пловдив.Инцидентът се е случил малко след среднощ на улица " Одрин " 8. 

4200 сделки на недвижими парцели са регистрирани в Пловдив за последните три месеца - от юли, август и септември. От осъществените покупко-продажби парцели в Пловдив 224 са със законна ипотека, а 896 с договорна ипотека, което значи, че 26% или всяка четвърта покупка на парцел е финансирана от банка. 

Коригираният списък  с планове за финансиране на общински пътища  и ВиК инфраструктура от Министерство на регионалното развитие най-сетне бе оповестен в  осведомителната система на Министерския съвет. На предишното заседание  на служебния кабинет на 28 септември се гласоподаваха актуализираните  описи, само че и към днешна дата те не са налични в уеб страницата на Министерството на районното развитие  и благоустройство.

Пловдивчанки показват недопустимо и безконтролно държание на пътя на стори в Инстаграм. За неуместното видео алармираха читатели на  TrafficNews , които са попаднали на клипчето в мрежата.

На него се вижда по какъв начин две девойки вдишват балони с божествен газ, до момента в който едната от тях кара.

Две коли се блъснаха на бул.  " 6-ти септември ”, поради прекосяване на червен светофар. Инцидентът е станал малко след 13:00 часа, а фрагменти от него бяха качени във Facebook. На видеото се вижда по какъв начин един от колите минава на алена светлина и лишава преимуществото на различен автомобил, който не може да реагира на време и се блъска в нарушителя.

„ Не съм била гадже с убития Митко, с Румен се разбирахме отлично. ” Това сподели пред съда Галя Миланова, която е повода за абсурда сред Румен Александров-Каспъра и Митко Иванов-Емран, който приключи с убийството на втория. То беше осъществено на пазара в етническия квартал „ Столипиново ” на 21 декември 2019 година

Заболеваемостта от COVID-19 в Пловдивска област потегли нагоре. Само за седмица броят на новозаразените е скочил с 26,4%. Към днешна дата заболеваемостта на 14-дневна база доближава 115 на 100 000 души. По данни на Регионалната здравна ревизия най-вече нови случаи са регистрирани в Брезово, Стамболийски, Пловдив-град и Перущица. Най-спокойна е обстановката в Кричим, Лъки, Садово и Сопот.

Регионалната ревизия по околната среда и водите сформира две наказателни постановления против компанията за почистващи препарати „ САРС 12 “. Наложената им санкция е в общ размер от 20 000лв., научи  TrafficNews .

Днес стана ясно, че Политическа партия няма да се коалират с ГЕРБ. Ето по какъв начин разясниха двете партии решенията. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР