Играта загрубя. Румен Радев и Корнелия Нинова си размениха днес

...
Играта загрубя. Румен Радев и Корнелия Нинова си размениха днес
Коментари Харесай

Играта загрубя! Радев и Нинова си разменят тежки удари

Играта загрубя. Румен Радев и Корнелия Нинова си размениха през днешния ден тежки удари.

Престрелката стартира със утринно изявление на соцлидера в Българска национална телевизия, където Нинова разгласи, че Радев е желал да бъде министър председател в сянка и да дърпа конците на Кирил Петков. От първия ден на държавното управление работел против него.

Отговорът на президента не закъсня. От авиобазата „ Граф Игнатиево ” той отвърна на удара. " Интервюто на Кирил Петков пред " Гардиън " е доста показателно. Първо - министър председателят персонално призна, че България изнася оръжия за Украйна, и второ - в своето предпочитание " да уцели мен, той простреля госпожа Нинова, която оглавява комисията, отговаряща за издаване на позволение за това оръжие ", съобщи Радев.

По-късно в борбата от името на Нинова влезе началникът на кабинета й Калоян Методиев. Преди това той бе шеф на кабинета на Румен Радев.

Радев е непрекъсната черна станция, разрушава партиите посредством вътрешни опозиции, разгласи с пост във фейсбук Методиев. И съобщи: Обсесията за власт на президента е рискова за стабилността в България и следва да бъде спряна.

В президентството имаше център за събаряне на кабинета, написа още Калоян Методиев. И добави: „ Рушенето на политически партии посредством ръководство на вътрешни опозиции, за което съм предизвестил още преди две години, на институции, към този момент и на сегашното държавно управление, към този момент е запазена марка на президентството ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР