"Игра на тронове" се завърна снощи по екраните за своя

...
"Игра на тронове" се завърна снощи по екраните за своя
Коментари Харесай

Кит Харингтън едва не загубил мъжкото си достойнство, снимайки Игра на тронове

"Игра на тронове " се завърна нощес по екраните за своя финален сезон и разумно цялото интернет пространство пощуря. От HBO пък не оставят почитателите гладни и пуснаха извънредни фрагменти от снимачната площадка и изявленията с актьорите, които споделят какво е да снимаш сходен огромен сериал.

Едно от интервютата е с Кит Харингтън, обичаният ни Джон Сноу, който "не знае нищо " и за малко е щял да загуби... единия си тестис.
 Фламингото, което чете, гледа Edna предлага Фламингото, което чете, гледа " Игра на тронове " и схваща от ароматни свещи
Предупреждавам ви да спрете да четете тук, в случай че към момента не сте гледали снощния епизод, тъй като предстоят спойлери!

В една от сцените на 1-ви епизод Джон яхва един от драконите на Денерис (доста готино, нали). Но с цел да снимат тази сцена, актьорите е трябвало в действителност да яхнат механична кукла, наподобяваща на тези бикове, които хората яздят по панаирите и увеселителните паркове (защото за жалост светът не разполага с същински дракони).

Емилия Кларк снима върху такава механична кукла от години, само че за Кит това е бил първи опит на сходно нещо и събитията са се развили по не изключително добър метод за мъжкото му достолепие...

"Не е елементарно да се опитваш да работиш върху това нещо. На няколко пъти щях да падна, а единият път беше изключително зле, тъй като машината се извъртя доста внезапно и единият ми тестис остана заклещен. Нямах време да кажа "Спрете " и продължих да се клатя. Мислех си, че това е краят, ще свърша по този начин, на този машинален бик, със заклещен тестис. "

Ние умираме от смях, до момента в който гледаме занимателната изповед на Кит, само че и го съжаляваме. Горкото момче едвам не е изгубило доста значима част от тялото си!

Можете да видите цялото занимателно изявление тук:

Още:
Кой воин от "Игра на тронове " си ти съгласно зодията Зашеметяващи като за последно: актьорите от „ Игра на тронове “ на премиерата на сезон
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР