Френският посланик в България Жозел Мейер отличи с Ордена на

...
Френският посланик в България Жозел Мейер отличи с Ордена на
Коментари Харесай

Двама български учени бяха отличени с орден от френския посланик у нас

Френският дипломат в България Жозел Мейер отличи с " Ордена на академичната палма " двама български учени - проф. Кирил Ангелов и доцент Иван Стойнев.

Професор Ангелов е декан на Факултета за френско образование по електроинженерство към Техническия университет в София. Благодарение на неговите старания дипломата, която студентите получават, се признава от комисията за инженерни звания във Франция.

Доцент Стойнев пък е експерт по право на Европейския съюз и началник на интернационална магистърска стратегия. Ученият оказва помощ за развиването на френската просвета, просвета и изкуство.

Проф. Кирил Ангелов: " Френската просвета отваря извънредно доста, освен съзнанието, доста порти, доста благоприятни условия. Обогатява извънредно доста. В момента не поставям точка. Това е просто една удивителна, след която не преставам да работя още по-мотивиран. "

Доц. доктор Иван Стойнев: " Много огромна част от нашите адвокати и хуманитаристи са приключили и са я повлияни мощно от френската просвета. Всъщност, това е самопризнание, само че също по този начин и много огромно обвързване, защото това ни кара изключително в този момент още повече да можем да продължим с напъните си, да надградим. "


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР