игиталната ера настъпи и преливането на реалния и виртуалния живот

...
игиталната ера настъпи и преливането на реалния и виртуалния живот
Коментари Харесай

В ерата на дигиталните хора, където всичко е по-лесно

игиталната епоха настъпи и преливането на действителния и виртуалния живот към този момент е реалност. Животът в новата епоха несъмнено е по-лесен, по-интуитивен и икономисва доста разход на средства и най-много време и старания.

Само си помислете какъв брой доста време губехме преди, единствено с цел да намерим информация или да се осведомим за протичащото се в света . Трябваше да излезеш на открито и да се вземеш вестник. За неговото написване, печатане и разпространяване се хабеше също доста време и запаси, до момента в който през днешния ден новините са на един клик разстояние.

Бързината, с която научаваме нужните ни обстоятелства, усъвършенства доста работата на доста сфери, в които знанието е от първостепенна значимост за свършването на работата.

Друга сфера, от чието дигитализиране всички спечелихме, несъмнено са заниманията . Само един клик ни дели от обичаните песни, филми и изявленията с нашумели реализатори.

Ако погледнем по-глобално, с помощта на дигитализацията светът е тясно обвързван, а това дава големи благоприятни условия за развиване на бизнеса , връзките и напредъка на човечеството.

Най-добре тази смяна усещат младежите, които са безусловно родени в тази нова епоха. Те даже не я назовават „ цифрова “, за тях просто си е „ нашето “ време. И се възползват в цялост от всички благоприятни условия, които цифровата епоха им дава.

Да вземем за образец разплащането – толкоз просто и от дълго време измислено средство за замяна. В цифровата епоха нямаме потребност от действително отпечатани пари , портфейли и вървене до банката.

Всичко се намира в телефона, в приложението от вида на . През него можете да си откриете сметка, да си издадете карта или да плащате непосредствено с телефона. Можете също да преведете пари на приятелите си, да получите елементарно пари или да преведете пари на някого, на който знаете единствено телефонния номер.

С цифровия портфейл дейни и енергични хора като артиста Иван Тишев не се замислят и за момент за тривиалните неща като битови сметки и изтегляне на пари. Всяка финансова интервенция, за която се сетите, може да се случи през телефона ви, с висока степен на отбрана.

Вижте повече във видеото за деня на цифровия човек.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР