итали ли сте се какъв ще бъде светът след 10,

...
итали ли сте се какъв ще бъде светът след 10,
Коментари Харесай

Светът, в който ще живеем един ден

итали ли сте се какъв ще бъде светът след 10, 12 или 30 години, е този въпрос си го зададохме и ние.

Ще се опитаме да ви разкажем какво се чака да се промени и какви ще са нововъведенията, които ще движат животът ни напред и отсега нататък.

Нека погледнем в бъдещето.  cool

Самоуправляващите се коли ще станат главно средство за напредване

През 2036 година се чака броят на самоуправляващите се коли да надвиши този на нормалните.

Дали скоро по-скоро ще се возим, в сравнение с да караме колите си – следва да разберем.

Роботи ще ръководят огромните компании

Възможно е машини с изкуствен интелект да бъдат нагърбени със задачата да ръководят огромни компании. Те нямат страсти, гледат обективно на бизнеса и не позволяват човешки неточности.

Човечеството ще не помни книжните пари

За това от дълго време се приказва. Книжните пари ще отидат в историята. Все повече са онлайн системите, които оферират безкешов метод на разплащане.

Може да забележим, че тази иновация стартира да се демонстрира даже към днешна дата. Пример за това е новата услуга, с помощта на която към този момент може да плащаш онлайн единствено с няколко клика на телефона, ходенето до филиали на банки се замества от приложението на телефона ни. Вече е по-лесно от всеки път да изпратиш пари на брат си за коледния подарък на вашите и всичко това изцяло онлайн за няколко секунди.

Има опция да получите виртуална карта – за шопинг фанатиците, които обичат онлайн шопинга, или цифрова, за софтуерните почитатели, с която може да плащате с телефон или смарт часовник. За почитателите на пластиката – предлага карта от 100 % биоразградима пластмаса, с изключение на съвременни, към този момент може да се похвалите, че сте и еко.

Звучи прелестно, не мислите ли?

Облеклото ще е обвързвано в интернет

В бъдеще време ще можем да открием загубен чорап като го потърсим в Google.

Според "Форбс” (Forbes) към 10 милиарда аксесоари и облекла в околните години ще бъдат свързани с интернет. Така ще може да се наблюдава тяхното местонахождение. Край на изгубените движимости!

Ще има летища, от които можем да излетим в Космоса

Все повече изобретения и очаквания са свързвани с преодоляване на галактическото пространство.

НАСА дружно с „ Боинг” (Boeing), конкурирайки се с „ Върджин” (Virgin), се занимава интензивно с създаването на апарати, които ще разрешат на елементарните хора да пътуват в околоземна орбита.

Е, харесва ли ви светът, в който ще живеем един ден?
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР