ко допреди години тийнейджърските стаи се характеризираха с разхвърляност и

...
ко допреди години тийнейджърските стаи се характеризираха с разхвърляност и
Коментари Харесай

Джаджи, които всеки тийнейджър трябва да има в стаята си

ко допреди години тийнейджърските стаи се характеризираха с разхвърляност и голям брой плакати, то през днешния ден те все по-често стартират да се трансформират в свеобразни механически центрове. В стаите на от ден на ден младежи има огромно многообразие от джаджи.

Общото сред по-голямата част от устройствата е, че те стават все по-независими от позиция на кабелите. Колкото по-малко кабели са нужни, с цел да може една джаджа да работи пълноценно, толкоз по-добре.

Ето и някои от устройствата, които всеки младеж би трябвало да има в стаята си.

Лаптоп

Едно от изключенията от позиция на кабелите. Да, преносимият компютър е съвършен за исползване и на дивана, или до момента в който човек се излежава, само че също по този начин постоянно е центърът на всички останали устройства и обезпечава връзката с тях, зареждането им и други

USB хъб

Именно по тази причина второто по значимост устройство е USB хъбът. Нито един преносим компютър не предлага задоволително USB портове, с цел да се свърже всичко належащо. Затова USB хъб с няколко спомагателни врата и по опция - в допълнение зареждане, е идеално решение. Така човек може да зарежда по едно и също време два телефона и останалите джаджи, които ще разгледаме.

Умен представител

Пазарът на умни представители се трансформира в непредвиден шлагер. Те започнаха като нишово устройство, последователно превзеха американските домове, а в този момент се радват на известност в целия свят. Умните представители са елементарен метод за потребление на гласовите асистенти на огромните компании, за слушане на музика, гласов чат и други

Преносима колонка

Тийнейджърите обичат музика и изключително да я слушат с другари. Използването на портативна Bluetooth колонка им дава идеална опция да слушат музика от всеки телефон, освен това с много по-добро качество от вградените в смарт телефона представители. Предимството ѝ е, че могат да я носят на всички места.

Безжични слушалки

Всеки знае така наречен тайнственост на кабела - взимаш добре навития кабел на слушалките си, слагаш го в джоба и даже след няколко минути, той към този момент е впримчен по неописуемо комплициран метод. Bluetooth слушалките са много по-удобна и практична опция. Освен това разрешават свободно разхождане из стаята без риск кабелът да се закачи в нещо и да го събори или да бъде прегазен от колелото на стола. А и могат да все носят на всички места и на открито.

Външна батерия

С толкоз доста безжични джаджи на акумулатори, едно нещо е обезпечено - постоянно ще има устройства, които се нуждаят от презареждане. Затова външната батерия към този момент е наложителен аксесоар за всеки младеж. Освен това разрешава на човек да продължи да употребява телефона си на всички места.

Подложка за безжично презареждане

Не може да се пропусне и малко жанр. В духа на все по-малкото кабели, подложките за безжично презареждане са идеално решение за елементарно и бързо зареждане на мобилните джаджи, които поддържат тази технология. А измежду тях към този момент има освен телефони, само че и представители, умни часовници и слушалки.

Така няма потребност човек да се занимава с кабели и контакти, а може просто да остави джаджите си върху подложката и те да се зареждат и да са непрекъснато подготвени във всеки един миг. Все по-често тези безжични зарядни се оферират като детайл от различен предмет, да вземем за пример стилна лампа или просто моден аксесоар, който наподобява като бижу, когато върху него няма мобилни джаджи.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР