Писателят е научен коментаторПрез 2022 г. Бас Рок, вулканично израстване

...
Писателят е научен коментаторПрез 2022 г. Бас Рок, вулканично израстване
Коментари Харесай

Колко трябва да се притесняваме от завръщането на птичия грип?

Писателят е теоретичен коментатор

През 2022 година Бас Рок, вулканично израстване край шотландския бряг, където се намира най-голямата колония в света на северните ганети, се трансформира в гробище. Хиляди ганети бяха унищожени от птичи грип, за който в този момент се счита, че е умъртвил милиони диви птици по света и е опустошил стада от домашни птици.

Високопатогенната инфлуенца по птиците или HPAI се трансформира в зомби камшик, който, за разлика от сезонните прародители, в никакъв случай не е изчезвал в действителност. Вирусът, който го предизвиква, H5N1, от този момент е прескочил измежду типове, в това число норки, морски лъвове, делфини, морски прасета, видри и котки, а в този момент и наедрял рогат добитък.

Към понеделник девет американски щата рапортуваха огнища в млечните артикули говеда. Един служащ в млечни артикули в Тексас също е дал позитивен тест. Вирусни фрагменти са открити в доставките на мляко в страната. Сега американски геномен разбор допуска, че вид, прочут като 2.3.4.4b, се популяризира безшумно измежду го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР