Идват светли празници. Време е да украсите елхата и да

...
Идват светли празници. Време е да украсите елхата и да
Коментари Харесай

10 подаръка, с които НЯМА да зарадвате половинката си (само за мъже)

Идват светли празници. Време е да украсите елхата и да сложите под нея добре опаковани изненади за най-близките ви.

Има обаче такива дарове, с които по-скоро ще вбесите сродната си душа. Разбира се, жестът е значим, само че от време на време е по-добре да не подарите нищо, в сравнение с нещо, за което по-късно ще съжалявате.

В идващите редове съм ви подготвила ранглиста от 10 подаръка, на които дамите ви няма да се зарадват откровено.

10. Чаша

 Класация: Подаръците, с които НЯМА да зарадвате половинката си

Банално е, само че най-малко ще се употребява.

9. Коледна фотосесия

Това е един от по-модерните дарове, който обаче подхожда повече на фамилна двойка, в която има деца. Снимките с цялото семейство се вършат за тях. Тогава има смисъл, тъй като те ще пораснат и ще имат фотографирани усмивките на обичаните си хора. Не е неприятно да се изтипосате двамцата (или единствено тя) до елхата и да се снимате на фона на снежинки и цветни светлини. Не е неприятно. Тъпо е.

8. Сувенири и плюшени играчки

 Класация: Подаръците, с които НЯМА да зарадвате половинката си

Няма по-досадно и излишно нещо от сувенирите. То не бяха играчки и фигурки, то не бяха джунджурии, святкащи, мигащи и събиращи прахуляк на някой рафт. Тези неща са благи, само че по никакъв начин не са практични и всеки от нас има най-малко няколко кашона с сходни движимости, които заемат място на тавана или в мазето, просто тъй като ни е жалост да ги хвърлим.

7. Ваучер за отмора на дати, в които е заета

Прекрасно е да купите билети и да резервирате хотел на някое прелестно място, където да прекарате повече време с половинката си. Лошо е, в случай че за това време тя има други проекти. Не е редно да я карате да се отхвърля от уговорките си, с цел да ви угоди. Това, че сте дали пари, не значи, че е длъжна да се съобрази с този жест. Едва ли ще сте благополучен, в случай че отидете на тази отмора, а дамата ви от самото начало мисли за там, където е желала да бъде. Времето е най-ценното ни имущество, по тази причина не го крадете и уважавайте правото на всеки да го употребява по този начин, както откри за добре.

Пълната ранглиста: Подаръците, с които НЯМА да зарадвате половинката си
вижте в мъжкия портал © Мустак

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР