Идва ти да се гръмнеш! Как допуснахме Кирил Петков да

...
Идва ти да се гръмнеш! Как допуснахме Кирил Петков да
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Идва ти да се гръмнеш! Как допуснахме Кирил Петков да стане премиер

Идва ти да се гръмнеш! Как допуснахме Кирил Петков да стане министър председател, избухна в ефира на БТВ водачът на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

" Премиерът единствено лъже ", сподели на няколко пъти той.

Думите на Йорданов пристигнаха, откакто министър председателят Кирил Петков разгласи, също по БТВ, че Има Такъв Народ са влезнали във властта, с цел да вземат едни пари.

По-рано пък водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов съобщи, че отдръпва министрите на Има Такъв Народ от обединението.

Бях на срещата, когато Асен Василев сподели на Караджов - плащай от твоя бюджет, аз ще ти ги върна на актуализацията, сподели още Тошко Йорданов.

Тези от Политическа партия, които реват за корупция, осем месеца не направиха нищо, твърди Тошко Йорданов.

Какво направиха за осем месеца? Арестуваха Бойко Борисов за една вечер и го направиха воин, продължи Йорданов.

Да можеш да посочиш някого и да го вкараш в пандиза, това им е визията за правдивост, сподели Тошко Йорданов, визирайки скандалния проектозакон " Магнитски ".

Опитваха се да вдигнат ветото за Македония, сподели Тошко Йорданов. И сподели, че във външно министерство има паметни мемоари на непознати дипломати с оферти от Кирил Петков по какъв начин въпросът с ветото може да бъде вкаран в успореден развой. Това е национално изменничество, уточни Йорданов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР