Идва краят на това управление „БСП ще управлява България. Дали

...
Идва краят на това управление „БСП ще управлява България. Дали
Коментари Харесай

Катя Георгиева: БСП ще управлява

Идва краят на това ръководство

„ Българска социалистическа партия ще ръководи България. Дали ще бъдат предварителни изборите или ще са постоянни, това няма никакво значение. В страната сега няма нито социолог, нито политолог, който да каже, че ГЕРБ има друга опция с изключение на Българска социалистическа партия, това е ясно. Много харесах новия метод, който Корнелия Нинова предложи, а точно бързото създаване на съответни политики, на съответни послания към българските жители, които по най-бързия метод да стигнат до тях. Няма нито едно деяние от страна на Българска социалистическа партия през последните четири години, което може да се оприличи като дясно. Най-важното за нас е, че сме си стегнали редиците, би трябвало доста да работим с хората, тъй като краят на това ръководство идва. " Това съобщи Катя Георгиева, член на ИБ на Българска социалистическа партия, пред БСТВ.
Георгиева разяснява новосъздадените препоръки в Българска социалистическа партия: „ Дошъл е моментът, в който от говореното за пагубното ръководство на ГЕРБ, ние да тръгнем и съответно, ясно, почтено да предложим нашите политики и послания, без да подвеждаме никого. Виждам един прелестен състав на Народно събрание и ИБ. Вътре има баланс сред специалисти, хора, които са експерти в избрани области, взели участие в законодателната и изпълнителната власт. Но има и едни нови хора, които имат предпочитание за работа, имат свои хрумвания ", разяснява тя. Георгиева изясни, че по този метод се съчетават мъдростта със силата и ентусиазма.
По думите й на последното съвещание на Народно събрание е взето решението да се вършат изнесени съвещания на ИБ, тъй като хората желаят да споделят с управлението, да слагат своите проблеми и да дават концепциите си. „ Друга гласувана концепция е на всеки два месеца да има среща с общинските съветници и кметовете на Българска социалистическа партия по места. В тази посока считам, че методът на Корнелия Нинова е верният ", съобщи Георгиева.
„ В последните 10 години на ръководство на Борисов, хората се усещат доста излъгани. Масово нашите съграждани не възприемат концепцията страната да се ръководи от една джипка. Това е извънредно обидно и това не е държавническо ръководство. Бойко Борисов е пасажер и той доста добре го осъзнава. Той би трябвало да разбере, че с номерата му няма по какъв начин да се случат нещата ", възмутено разяснява Георгиева.
Според нея ролята на страната би трябвало да бъде засилена, защото действително към този момент я няма. Тя разясни, че става въпрос за страната като поръчител и регулатор на значими публични взаимоотношения. В това число опазване на здравето, обучение и екология.

„ Машинното гласоподаване ще даде ясна визия за изборите, защото то не може да се манипулира по никакъв метод. Едновременното гласоподаване с хартии и машини ще сътвори безпорядък в секционните изборни комисии и опция за операции. Това е боязън и опит на ръководещите още веднъж за продобиване на изборите, само че това ще бъда най-неуспешният им опит ", заключи Георгиева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР