И Венцислава Тафкова ще се пробва в поп фолк жанра,

...
И Венцислава Тафкова ще се пробва в поп фолк жанра,
Коментари Харесай

Мис България 2020 става поп фолк певица

И Венцислава Тафкова ще се опитва в поп фолк жанра, излиза наяве от скорошно изявление, в което хубавицата признава, че е подготвена да влезе с 200 в смелата концепция.

Модният подиум очевидно към този момент е скучна зона за Мис България 2020, която евентуално откакто е спечелила короната е преоткрила певческия си гений, по-късно пък е пристигнала и упоритостта за музикална кариера.

" Жанрът на песента е поп фолк. Най-слушаният сега. Ясно е, че той е най-търсен и това се слуша в нощните клубове ", заяви Тафкова пред " Телеграф ". И добави, че освен, че ще пее поп фолк, само че и към този момент е почти готова с първия си шлагер.

" Нищо не ми е непременно и няма да пусна песента, до момента в който не съм изцяло сигурна в това, което пущам. Искам първо на мен да ми хареса и по-късно да я чуят всички “, обясни още миската, само че не разкрива повече подробности около клипа.

Мис България акцентира, че музикалните й проекти не са някаква моментна волност, а поръчка за сериозна кариера в сектора. " Професионалната ми подготовка за пеене стартира от половин година. Работя с доста сериозен екип и имам вяра, че ще излезе нещо хубаво от това ", нетърпелива е брюнетката.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР