Прокуратурата даде още яснота за обстоятелствата, при които едно дете

...
Прокуратурата даде още яснота за обстоятелствата, при които едно дете
Коментари Харесай

След стрелбата в Арбанаси: Как боен пистолет е оставен без надзор на тържество с деца?

Прокуратурата даде още изясненост за събитията, при които едно дете простреля друго с военен револвер. С пост в обществените мрежи Явор Божанков удостовери още през вчерашния ден, че при игра с оръжие, оставено без контрол 11-годишният му наследник е прострелял друго дете.

Последствия би трябвало да понесе притежателят на револвера, споделиха от обвиняването. Простреляното дете е без заплаха за живота. Все още е в болница.

Сред гостите са били и брачната половинка на народния представител Явор Божанков и двете им деца. Именно едно от децата на Божанков - по-големият му наследник, който е на 11 години, е простреляло другото дете в крайници.

 Дете на народен представител простреля друго дете на частно празненство в Арбанаси (ОБНОВЕНА) България 4 мин. Дете на народен представител простреля друго дете на частно празненство в Арбанаси (ОБНОВЕНА)  Прекратиха съвещанието в Народно събрание: „ Възраждане “ отново скочиха на Божанков България 2 мин. Прекратиха съвещанието в Народно събрание: „ Възраждане “ отново скочиха на Божанков  Скандал в Народно събрание: Цончо Ганев и Явор Божанков се плюят (ВИДЕО) България 1 мин. Скандал в Народно събрание: Цончо Ганев и Явор Божанков се плюят (ВИДЕО)  Дете на народен представител простреля друго дете на частно празненство в Арбанаси (ОБНОВЕНА) България 4 мин. Дете на народен представител простреля друго дете на частно празненство в Арбанаси (ОБНОВЕНА)  Прекратиха съвещанието в Народно събрание: „ Възраждане “ отново скочиха на Божанков България 2 мин. Прекратиха съвещанието в Народно събрание: „ Възраждане “ отново скочиха на Божанков  Скандал в Народно събрание: Цончо Ганев и Явор Божанков се плюят (ВИДЕО) България 1 мин. Скандал в Народно събрание: Цончо Ганев и Явор Божанков се плюят (ВИДЕО)

Събитието е било в относително стеснен кръг - 15-16 възрастни. Имала е няколко деца, които са си играли. На скамейка е било оставено оръжие без контрол. То е легално притежавано и записано. Предстои да се вземат и нови доказателства и отпечатъци, с цел да може да се наблюдава точно по какъв начин и за какво се е стигнало до това оръжието да бъде оставено без контрол в наличието на деца.

От прокуратурата прибавиха, че се проверяват всички версии, като главната е точно, че при игра децата са намерили револвера и едно от тях е стреляло.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР