И в България, и по света има садисти, но ме

...
И в България, и по света има садисти, но ме
Коментари Харесай

Демонстрация в Банско в подкрепа на жертвите на насилие frognews.bg

" И в България, и по света има садисти, само че ме тревожи, че тук са на независимост ", съобщи пред Българска телеграфна агенция Цветелина Христова от протестиращите. Тя сподели още, че нейното присъединяване в митинга е с гледище за обективни присъди и затвор за насилници, с цел да не бъдат опасност за българските дами.

 

" Аз съм била жертва на сходен вид физическо принуждение, което се случи преди 10 години, мълчала съм до момента, само че считам, че в случай че не се вземат съответните ограничения и сходен вид хора не бъдат наказвани заслужено, този проблем ще стане по-кардинален и няма да бъде спрян ", означи друга жена от възмутените жители. Тя показа, че преди 10 години не е подала сигнал за насилието, на което е била подложена, от боязън да не се повтори или да не пострадат нейни близки хора.

 

" Насилието би трябвало да спре, освен по отношение на дами, а и по отношение на възрастни хора. Трябва да се вземат ограничения против хората, които предизвикват някакви вреди ", уточни Спасимира Вичева, която също взе присъединяване в демонстрацията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР