И така, приятели Сега повече от ясно ми стана, дано и

...
И така, приятели
Сега повече от ясно ми стана, дано и
Коментари Харесай

България е купена и се управлява от Запада - САЩ, ЕС и НАТО

И по този начин, другари

Сега повече от ясно ми стана, нека и на вас, че в действителност България е купена и се ръководи от Запада - Съединени американски щати, Европейски Съюз и НАТО.

Държава, в която ДУПЕдатите, още нямат определен кабинет, нямат бюджет за идната година, най-бедна в района, без един хеликоптер за здравна и спешна помощ - първото ѝ решение на работното им място е да гласоподават изпращането на военна техника в помощ на НАТО и Съединени американски щати, не е страна, тъй като същинската страна е тази, който първо работи за своя разцвет и бъдещето на своя народ, а по-късно се занимава с настояванията на Съединени американски щати и НАТО.

В нашия парламент има няколко партии, учредени от Съединени американски щати и НАТО, ръководени от тях и продаващи България. Разбира се, когато учредяваш партия и я финансираш, то ти имаш това право, а то е част от играта, да посочиш, кои продажници да туриш у листата за " народни представители ".

Днес, нашите серсеми, наричани по закон ДУПЕдати, се скриха от обществото и народа с цел да гласоподават " тайничко ", по какъв начин ще ни бръкнат в джоба, и с откраднатото от нас ще подкрепят Съединени американски щати и НАТО във войната им с Русия.

И преди са го правили, когато трябваше да изпращаме живи трупове в Афганистан и Ирак. И тогава и в този момент е мъчително. Тогава, тъй като изпращахме наши братя да водят война за ползите на умопобърканата политика на Съединени американски щати. Сега е същото. Не се учудвайте, в случай че някой ден не ни задължат да се включим с хора в тази мръсна война и да водиме война на страната на Съединени американски щати и НАТО.

България с паричките, които е събрала от нашите налози, вместо да направи нещо в своя изгода и за своето развиване, раздава изкараното на вън на жадни за международна власт, на жадни за гибел и съсипия.

Мотивите на тия изроди е " Постигането на мир ". Тия, които на ревера на всеки от тях има етикет с цена, дали знаят по какъв начин се реализира МИР?

Господ да ви накаже и, в случай че вие сте възпитавали децата си по същия модел, да накаже и тях. Ако по този начин сте възпитани от родителите си, да накаже и тях.

Ние, българите, когато желаеме да изкажем отрицателните си възприятията към някой нормално използваме други думи, като: ДА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) Гражданско отделение И У ДУПЕдатите - малко, само че от сърце.

Автор: Мажд Алгафари/svobodnoslovo

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР