Българите не бива да бъдат разделяни. Не бива да бъдат

...
Българите не бива да бъдат разделяни. Не бива да бъдат
Коментари Харесай

Борисов в Перник: Българите не бива да бъдат разделяни

„ Българите не трябва да бъдат разделяни. Не бива да бъдат пренебрегнати мюсюлманите “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с актива в Перник. „ Това е седмата или осма зала и на всички места главният съперник ни е Политическа партия. Ние не виждаме заканите в другите партии – проруски, крайнодесни. А тази опасност пълзи из Европа “, сподели още той. И описа по какъв начин през Ютуб канали се готвят колажи за него и водача на Движение за права и свободи Делян Пеевски. Само да ги пуснат и започвам да описвам неща от кухнята “, предизвести Борисов. „ Ще ги разсипя “, повтори той.

Главчев е министър председател поради конституцията, която Христо Иванов направи, акцентира още водачът на ГЕРБ.

Преди него лидерът на листата в Перник Георг Георгиев показа кандидат-депутатите. Той посочи, че най-хубавите резултати в страната за ГЕРБ са в Перник. И акцентира, че съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, който води листата на Политическа партия – Демократична България в района, очевидно не знае това.

„ Промяната “ 3 години ни лъже и заблуждава. Няма по какъв начин да подцени обстоятелството, че Кирил Петков е лидер в нашата област. Има 3 хипотези – той в действителност не знае, че най-хубавите резултатите на ГЕРб са в Перник, е първата. Втората – той може и да не знае и за други неща за Перник. Третата догадка е, че се пробват да ни създадат едно ала-бала и да ни натресат Бойко Рашков “, сподели Георги Георгиев.

И предизвести, че защото Бойко Рашков е втори в листата на Политическа партия – Демократична България, очевидно се желае да го вкарат в Народното събрание през задния вход.

Сигурен съм, че тези избори ще бъдат доста безапелационни в своя резултат, сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС. И перефразира Маргарет Тачър: „ Има два пътя, единият път е ГЕРБ, а другият е неверен! “ След което още веднъж акцентира, че единствената партия, която може да поведе страната напред, е ГЕРБ.
След Георгиев думата взе Деница Сачева, лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич.
„ Всяка поддръжка е доста скъпа за нас. Положихме огромни старания да не стигаме до избори и да продължим напред, само че не беше допустимо. Защото нямаше нито една мисъл за това, което ви вълнува, каквото е опазването на здравето, инфраструктурата. Непрекъснато говорихме за службите, че цялата власт би трябвало да отиде при втория, а не при първия – спечелилия на изборите. А вие, хората, нито един път не получихте почитание от Политическа партия. Ние трябваше да спрем тази съсипия за България “, сподели при започване на речта си Деница Сачева.

Сачева, което е ръководител на обществената комисия в Народното събрание и някогашен обществен министър, обърна внимание, че междинната работна заплата в Перник е по-ниска от междинната работна заплата в страната. И добави по адрес на „ Промяната “: „ В нито един миг тези хора не мислеха за хората. А, когато аз бях министър, господин Борисов ми се обаждаше от всяка една среща. Не ни оставяше до момента в който не решим един или различен проблем! “
След Сачева думата взе Росен Желязков,
лидер на листата на ГЕРБ-СДС за евроизборите и в Благоевград в изборите за народен парламент.

ПП-ДБ още не знаят в кое политическо семейство ще бъдат в Европейския парламент, посочи той.

„ Днес е ден, в който акцията навлиза в своята по-гореща фаза. Ние идваме с положителни послания, които са записани в нашата стратегия за излизането на страната от упадъка. Политическа партия изгубиха не тъй като участваха в ръководството, а тъй като сложиха страната в политическа обърканост, в институционална безредица в желанието да овладяват институции. Участваха в 3 държавни управления. И ние управлявахме в 3 държавни управления. Има ли разлика? Въпросът е риторичен “, сподели пред актива Желязков.



По-рано денем Борисов се срещна с някогашния канцлер на Австрия Волфганг Шюсел. Той е в София за присъединяване в интернационалната конференция “България в Еврозоната, по кое време? ”.
„ По време на диалога срещнах Волфганг Шюсел с настоящата вътрешнополитическа обстановка в странатапреди предварителните парламентарни избории изборите за Европейски парламент.Сред останалите тематики на диалога бяха европейската вероятност на страните от Западните Балкани и поддръжката за Украйна против съветската военна експанзия “, написа Борисов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР