И софийски, и хасковски административен съд, отхвърлиха като неоснователни жалбите

...
И софийски, и хасковски административен съд, отхвърлиха като неоснователни жалбите
Коментари Харесай

Съдилища отхвърлиха жалбите на лабораторията на „Капитан Андреево“ срещу БАБХ | Съдът е установил, че липсват данни и доказателства в подкрепа на иска

И софийски, и хасковски административен съд, отхвърлиха като неоснователни жалбите от „ Евролаб 2011 “ ЕООД против Българската организация по сигурност на храните (БАБХ).

Съдът е открил, че липсват данни и доказателства Агенцията да е направила непозволени дейности против активността на оператора.

Жалбоподателят е показал в настояването си, отнесено до съда, че чиновниците му не са позволени да правят товаро-разтоварителна активност и да извършват функционалността на Оператор по смисъла на Регламент Европейски Съюз 2017/625 на Европейския парламент и Съвета от 15 март 2017 година на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “.

За да отхвърли настояването съдът е открил липса на данни и доказателства в поддръжка на извода, че към датата на подаване на настояването и понастоящем, се правят в действителност дейности по недопускане на чиновниците на „ Евролаб 2011 “ ЕООД да реализират посочените активност и функционалност.

Разпореждането на съда не е дефинитивно.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР