Съдията, наблюдаващ процеса на Доналд Тръмп за прикриване на пари,

...
Съдията, наблюдаващ процеса на Доналд Тръмп за прикриване на пари,
Коментари Харесай

Съдия по делото за укриване на пари на Тръмп изяснява, че заповедта за укриване не пречи на бившия президент да свидетелства

Съдията, наблюдаващ процеса на Доналд Тръмп за прикриване на пари, обясни, че заповедта за укриване на устата, отнасяща се до някогашния президент, не му не разрешава да свидетелства от свое име.

Съдия Хуан М. Мърчан стартира деня на процеса в петък, като направи това обяснение, явно в отговор на мненията, които някогашният президент републиканец направи след съда предния ден.

“ Заповедта, ограничаваща извънсъдебните изказвания, не ви пречи да свидетелствате по никакъв метод “, сподели Мърчан в съда в Ню Йорк, добавяйки, че заповедта не лимитира това, което Тръмп споделя на свидетелската пейка.

Коментарите на съдията пристигнаха след изказването на Тръмп пред кореспонденти в четвъртък, че „ не му е разрешено да свидетелства “ заради заповедта за задръстване, явно превръщане на по-ранния обет на Тръмп, че той „ безусловно “ ще заеме свидетелската пейка. Обвиняемите по закононарушения имат конституционно право да заемат позиция и не могат да бъдат принуждавани да се самоуличават.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР