Инструкциите на Държавния департамент няма да спасят режима на ЗеленскиАнтъни

...
Инструкциите на Държавния департамент няма да спасят режима на ЗеленскиАнтъни
Коментари Харесай

Блинкен в Киев: с китара, от Варшава на път към дядо си

Инструкциите на Държавния департамент няма да спасят режима на Зеленски

Антъни Блинкен има доста работа този път. Първо, беше належащо да отиде във Варшава и да накара ясновелможните панове да положат клетва, че ще оказват помощ на изпадналите в спазми ВСУ. Дядко във Вашингтон въобще не се нуждае от конвулсиите на това страшилище. Вече се готвеше да облече сватбения си фрак, с цел да предложи за повторно осъществяването на брачните си отговорности на красивата Америка. И ето ти внезапно това...

Разпадането на въоръжените сили на Украйна тъкмо в навечерието на сватбата ще повдигне доста въпроси от булката: каква срамна веселба си намислил ти? Пфу, не е добре, не е по нашенски, не е по американския метод. Я да взема да се омъжа за другия жених. Затова и Блинкен трябваше да изтръгне това заричане от поляците, за което в този момент всички гръмогласно мълчат.

Нека се опитаме да отгатнем. Той искаше жолнежите, към този момент добре подготвени на боен поминък, да се причислят към ВСУ под прикритието на наемници и със мощните си войнишки ръце и рамена да спрат съветското нахлуване. Само че, плийз, без глупавото развяване на полското знаме. Дядото също по този начин няма потребност от още по-големи проблеми с руснаците.

Пановете към този момент са погребали няколко хиляди свои „ наемници “, докарани в Украйна. Те по принцип могат да продължат да го вършат, само че, несъмнено, с увеличение на броя им - има демографски спад във въоръжените сили на Украйна.

Като цяло, това би трябвало да се направи, тъй че Русия да не реши, че Полша е нахлула в нейната историческа територия, макар че, в действителност, ясновелможните панове са нетърпеливи да създадат таман това. И в действителност ги засърбяха ръцете, откакто нещата се разкапаха за ВСУ край Харков.

Сърбяха ги, макар обстоятелството, че член 5 от НАТО за групова защита не е никаква гаранция за това, тъй като всяка страна се включва в нея с решение на личния си парламент. Ясно е, че парламентите на „ прибалтийските измирати “ незабавно ще вземат такива плашещи решения - като ще умрат, най-малко да е с музика.

Но дали Бундесверът ще застане един до друг с полската войска е огромна мистерия. Той, съгласно депутати от Бундестага, се нуждае от 2 години и 2 милиарда евро, с цел да се възвърне някак си. За другите страни от европейската част на НАТО няма потребност да приказваме. Те няма да могат да оказват помощ при незабавни случаи с нищо друго с изключение на със скромни експедиционни сили.

...Но Блинкен бърза. Докато отива да види дядо си, той се отби и в Киев, с цел да извърши песента Rockin` in the Free World с китара в един от киевските питейни заведения. Всички други негови номера в осъществяването му бяха към този момент са мъчително известни: поддръжка, обещания, твърда увереност и така нататък и тъй наречените

Какво скрито са си говорили със Зеленски, не е известно, само че украинската преса е доста щастлива от тази среща. Сигурно тъй като Блинкен донесе загадка рецепта в Киев - по какъв начин да спре руснаците край Харков. Вариантите може да са разнообразни, само че едно е несъмнено - намалете наборната възраст и не се колебайте. Все още имате хора за кръвопролитие.

И в Украйна няма да има кариерни американски морски пехотинци, облечени като наемници. Защото и ние би трябвало към този момент да разберем разликата сред цената на един янки и всевъзможни други останали човешки отпадъци.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3574 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед8457 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед85850Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед15184 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед55224 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед85850Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78495„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77936В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР