Новите епизоди на Фермата на Кларксън“ най-накрая са тук, тъй

...
Новите епизоди на Фермата на Кларксън“ най-накрая са тук, тъй
Коментари Харесай

Как да гледате сезон 3 на „Фермата на Кларксън“ безплатно с Amazon Prime

Новите епизоди на „ Фермата на Кларксън “ най-сетне са тук, защото сериалът на Джереми Кларксън на Amazon се завръща за трети сезон. Предаван към този момент извънредно в Prime Video, третият сезон на хитовите документални сериали демонстрира по-задълбочени, достоверни и непредвидени тествания и инциденти, до момента в който Джеръми и неговият екип се захващат с постоянно непредсказуемия свят на английското земеделие във плантация от 1000 акра в Котсуолдс.

Clarkson's Farm е налична за поточно предаване тук в Prime Video, което може да се тества безусловно гратис с 30-дневен безвъзмезден експериментален интервал на Amazon Prime. Това значи, че почитателите на Clarkson могат да се записват през днешния ден за Amazon Prime и да се насладят на всичките три сезона на Clarkson's Farm, без да заплащат нито стотинка.

Абонаментът за Amazon Prime нормално коства £8,99 на месец или £95 на година и включва хост от други преимущества на Amazon, в това число Prime Music, Deliveroo Plus и безвъзмездна доставка на HelloFresh поръчки за една го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР