Мишел Кийгън зарадва феновете, като показа чисто нова прическа -

...
Мишел Кийгън зарадва феновете, като показа чисто нова прическа -
Коментари Харесай

Мишел Кийгън дебютира със зашеметяваща трансформация на косата, оставяйки феновете да ахнат

Мишел Кийгън зарадва почитателите, като сподели чисто нова прическа - заменяйки непокътнатата си марка странична пътека с амбициозни нови ресни.

36-годишният -старата актриса към момента е най-известна на милиони като героинята на Coronation Street Тина Макинтайър - роля, която тя напусна в сапунката на ITV преди цяло десетилетие през 2014 година Но до момента в който Мишел продължава да има актьорски участия в редица планове, в това число комедии и екшън филми, тя също построи сполучлива странична работа като дизайнер и модел.

Актрисата е дълготраен помощник на компанията за бърза мода Very и показва лятната им сбирка през последните дни. Звездата отиде в обществените медии тази седмица, с цел да показа свои фотоси и видеоклипове, на които моделира редица сбирки и фешън части.

Но до момента в който почитателите бяха възхитени от облеклата, които носеше, мнозина също бяха разчувствани да я видят с нова прическа. В Instagram в края на седмицата Мишел показа редица свои фотоси, показващи карамеленокафяв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР