ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Исторически ниска линия на отпадане доведе

...
ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Исторически ниска линия на отпадане доведе
Коментари Харесай

Прекъснатата серия на Jon Rahm на големи турнири приключва на 18 след два кръга на PGA Championship

ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Исторически ниска линия на отпадане докара до ранно отпадане на някои огромни имена от PGA Championships.

Серията на Джон Рам от 18 следващи понижения в основните категории завърши, когато той записа 1-над 72 по време на втория кръг във влажната Валхала в петък, което го остави на равно равнище, един изстрел отвън плануваната линия на 1-под, което е най-ниското в историята на PGA и едвам третият път в историята на огромния шампионат намаляването беше в червени числа.

Рам не беше пропущал уикенд на огромен шампионат от PGA 2019 година. Междувременно той завоюва две от тях – US Open през 2021 година и Мастърс през 2023 година – като в същото време се разгласи за един от най-хубавите играчи в света.

Не толкоз през 2024 година Той приключи на далечното 45-о място в Augusta National, когато не съумя да пробие тъждество в нито един кръг.

Лудвиг Аберг, който за малко беше подравнен със международния номер 1 Скоти Шефлър в неделя на Мастърс, преди Шефлър да се отдръпна, не беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР