През следващото денонощие ще се задържи предимно облачно. По Черноморието

...
През следващото денонощие ще се задържи предимно облачно. По Черноморието
Коментари Харесай

Какво време ни очаква утре по Черномоерието?

През идващото денонощие ще се задържи най-вече облачно.

По Черноморието ще бъде най-вече облачно с превалявания от дъжд. На обособени места преваляванията ще са краткотрайно интензивни и съпроводени с гръмотевици, само че до вечерта в множеството региони ще спрат. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 14°-18°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето след обяд ще се усили и ще бъде 3 бала.

На 4 май слънцето във Варна изгрява в 5:57 часа и залязва в 20:14 часа. Продължителността на деня е 14 часа и 17 минути. Фазата на луната е три дни след последна четвърт.

Във вътрешността на страната ще има и превалявания от дъжд с гръмотевици, обилни тук-там, основно в планинските региони, а към Дунав ще са слаби. Вятърът още веднъж ще се обърне от североизток, ще бъде слаб до сдържан. Минималните температури ще са сред 8° и 13°, в София - към 9°; дневните едва ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 15° и 20°, по Дунав - малко по-високи, в София - към 16°. Вечерта от север преваляванията ще стопират. В среднощ против неделя ще е съвсем без превалявания, облачността ще е раздрана. Вятърът ще е слаб, в източните региони до сдържан, от североизток. Температурите ще са сред 12° и 17°, в София - към 12°.

В планините ще бъде най-вече облачно с превалявания от дъжд, над към 1800 m - от сняг, тук-там ще са обилни по количество и съпроводени с гръмотевици. Вечерта преваляванията ще отслабват и стопират. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 8°, на 2000 m - към 3°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР