Луната е в последните градуси на знак Дева като преминава

...
Луната е в последните градуси на знак Дева като преминава
Коментари Харесай

Един леко сюрреалистичен ден, когато мечтите и най-смелите планове могат да се сбъднат

Луната е в последните градуси на знак Дева като минава на луфт от 12:10ч до 13:24ч. Не е добре да се стартира нищо значимо или ново.

В 13:24ч Луната минава в символ Везни , където ще обитава до 01:35ч на 21 май.

Повишава се възприемчивостта към всичко прелестно, нараства чувствителността към всички прояви на неучтивост и какофония. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Благоприятно време за бързо протичащи задания и всичко, бързо губещо новост. Луната във Везни придава известна колебливост и податливост към съмнения. Трудно е да се вземе значимо решение, да се направи избор. Затова отлагайте значими решения за по-добри времена.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 15:44ч

След предходния сложен лунен ден, последователно ще стартира да ви обзема възприятие на възторг, оптимизъм, чувство за жизненост. Може да почувствате, че сте подготвени да „ премествате планини “. Всички каузи в този момент вървят добре. Договорите биха имали добра вероятност. Продуктивни ще са пътуванията и договарянията.

Днес всичко е допустимо. Това е един кондензиран със събития и леко халюцинационен ден, когато фантазиите и най-смелите проекти се сбъдват. Хубав и благополучен лунен ден. Енергията на деня е в разгара си, ободряваща и освежаваща, става все по-динамична и многостранна, като шадраван, бляскав на слънце. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Този ден има мощна сила, по тази причина негов знак е фонтанът, олицетворяващ източника на живот.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на фамилията. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, родственици, децата си, фамилията си. Денят е обвързван с традициите, рода, фамилията, кармичната памет. Може да организирате фамилно събиране. Само при корените си човек може да откри нов източник на сила. Не се предлага усамотение. По-малко страсти! Опасни са всевъзможни фамилни разногласия и спорове, в случай че зародят в този момент, ще останат в фамилията за дълго, нагледно казано „ ще пуснат корени ”.

Хората, родени в десетия ден от лунния календар, подхождат на неговия дух: те постоянно имат тясна връзка с предците. От една страна, те могат да се възползват от това, от което получават мощ.

За здравето е един от най-благоприятните дни, когато дори при най-безнадеждно болните се усъвършенства самочувствието. Не би трябвало да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. Подходящо време за йога, медитация, духовни практики.

Следва 11 лунен ден от 15:44ч на 18 май до 16:45ч на 19 май

11-ият лунен ден минава под въздействието на стихиите Огън и Земя. Енергията на този ден е мощна, тежка и царствена и монументална, като величествена блестяща корона. Лунната сила се слива със силите на Земята в едно цяло и подарява човек с доста сила. В него се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край.

Да се заобикалят разногласия и кавги. Не е ясно кое деяние до какво може да докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми.

Правете обич за наслаждение, не сдържайте страстите. Секс единствено по взаимно предпочитание, не по обвързване. В противоположен случай рискувате да влошите здравословното си положение и да не получите никакво задоволство.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР