И през тази година бор6ата за рейтинг между двете големи

...
И през тази година бор6ата за рейтинг между двете големи
Коментари Харесай

В ожесточена битка за рейтинг: Рачков тръгва срещу „Гласът на България“, Ненчо Балабанов срещу Билалов

И през тази година бор6ата за рейтинг сред двете огромни малките екрани - Би Ти Ви и Нова, ще е яростна, предвижда " България Днес ".

Едната тв и тази есен ще заложи на потвърдено сполучливото от другата медия пък ще сменят го-голяма част от познатите лица от дребния екран и залагат на непознати или пък на такива, чийто опит като водещи на риалити формати липсва. За пръв път в 9-годиш-ната история на,,Фермата Иван и Андрей няма да водят предаването си сами. Ще им оказва помощ Мис България Гергана Гунчева. Къдрокосата красавица ще дебютира в предаването от 20,00 ч. на 4 септември, когато е стартът му. Два дни по-рано, само че по Нова стартира следващият сезон на, ,Игри на волята " . Шоуто, чиито водещи са потвърден тандем са Ралица Паскалева и Димо Алексиев.

С нови лица „ Гласът на България " ще потегли на 10 септември от 20,00 ч. по Би Ти Ви. Предаването ще се излъчва всяка неделя. Галена и Любо Киров са навън за новия сезон на формата, техните места са заети от Мария Илиева и Миро. Дара и Иван Лечев резервират местата си в продукцията и през тази година. Конкуренция на,,Гласът в другата телевизия ще е Димитър Рачков. Комикът ще има втори сезон на шоуто си,, С Рачков всичко е допустимо “. То ще се излъчва всяка неделя по едно и също време с „ Гласът на България “.

Единственото ново лице в Нова, въпреки и добре познато, е Ненчо Балабанов. Актьорът, който се прочу като имитатора на Бойко Борисов, за пръв път ще бъде водещ на всекидневно шоу - малко позабравения формат ,,Сделка или не “. Преди години предаването, с което генерации израснаха, бе водено от Румен Луканов. Ненчо ще цъфне в ефира за сефте в студиото на „ Сделка или не “ на 4 септември. Предаването му ще върви всеки работен ден от 18,00 ч. По това време в другата медия - Би Ти Ви, обичайно ще се излъчва,,Стани богат “ с Михаил Билалов.

С напълно ново жури пък се завръща  ,,Мастършеф “ по Би Ти Ви . След драмите към Андре Токев  неговите сътрудници Силвена Роу и Петър Михалчев напуснаха Би Ти Ви. В този сезон техни заместници ще бъдат Илиан Кустев, Александър Таралежков и Явор сарафов. Шоуто ще се излъчва всеки петък от 20 часа, а стартът му е на 8 септември. След него единствено в петък от 22 часа, медията ще излъчва „ Шоуто на Николаос Цитиридис “.

За разлика от Би Ти Ви не залагат на доста излъчвания, а се лимитират до 3. За сметка на това не престават с излъчването на български сериали. Ще бъдат показани  „ Алея на славата “ и „ Клетката “.

Българска национална телевизия пък залага на потвърдени имена. Всеки работен ден от 19,00 ч. 0рлин Горанов ще чака „ Последният печели “. В събота и неделя утринният блок още веднъж е поверен на любимеца на феновете Георги Любенов, който обаче ще ни приспива в съботната вечер. Той ще размени Орлин Павлов като лице на вечерното съботно шоу на Българска национална телевизия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР