И през днешния ден основната тема се оказа съдбата на

...
И през днешния ден основната тема се оказа съдбата на
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 27 октомври

И през днешния ден главната тематика се оказа ориста на третото държавно управление на Бойко Борисов, както и престъпните вести, свързани с известни " предприемачи ". Ето какво подбра Actualno.com като акценти:
СТРЕЛБА В СИНАГОГА В ПИТСБЪРГ, ИМА ЗАГИНАЛИ
Неизвестен към момента мъж е разкрил пукотевица в синагогата на град Питсбърг, вследствие на което са починали 8 души, доста други са ранени. Това оповестява телевизия CBS. По-рано беше обявено за 7 починали.
БОРИСОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА НЕ РАЗБИРА БРОЖЕНИЯТА ЗАРАДИ СИМЕОНОВ
Искането за предварителни избори е обикновено за опозицията. Има на четири години избори, правиш ги и управляваш. Едни нови избори са още 50 млн. лв.. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти по време на инспекцията на градежа Автомагистрала " Хемус " при трасето сред Белокопитово и Буховци.
ЦАЦАРОВ МЪЛЧИ ЗА СКАНДАЛНИТЕ ПОПРАВКИ В Наказателно-процесуален кодекс, С КОИТО АРЕСТИ ЩЕ БЪДАТ ДЪРЖАНИ В ТАЙНА
Главният прокурор Сотир Цацаров отхвърли да разяснява скандалните оферти на държавно управление за корекция на Наказателно-процесуалния кодекс (НПК), които минават през преходните и заключителни разпореждания на Наказателния кодекс. Става въпрос за предложенията, признати на първо четене от Народното събрание, с които се разрешава да се държи в загадка до 48 часа ареста на пълновръстен и до 24 часа - на малолетен.
ПРОТЕСТ ПРЕД МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ - ЗАРАДИ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА И ГОРИВАТА
Увеличение на минималната работна заплата от 510 лева на 750 лева Това желаеха протестиращи пред Министерския съвет.
УВЕЛИЧАВА съдебна експертиза БРОЯТ НА БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ПОЛУЧАВАТ ИНСУЛТ
От 52 000 случая на мозъчен инсулт, регистрирани у нас през миналата година, най-модерно лекуване е приложено единствено при 450. 420 са тромболизите, а едвам 32 - тромбектомиите, които дават опция за изцеление на пациента, съобщи един от най-хубавите неврохирурзи у нас - доктор Нурфет Алиоски.
МИГРАНТИ ИЗНАСИЛИХА ГРУПОВО 16-ГОДИШНО МОМИЧЕ В РИМ
Напрежение в Рим, откакто имигранти упоиха и изнасилиха групово 16-годишно момиче, в резултат на което жертвата е умряла. Трима от нападателите са арестувани, а четвърти се търси.
ИМА ЗАДЪРЖАН ЗА ПОДОЗРИТЕЛНИТЕ ПРАТКИ ДО ОПОНЕНТИ НА ТРЪМП
Мъж е арестуван от американските управляващи поради писмата-бомби до критиците на президента Доналд Тръмп. Името му е Сийзър Сайок.
ПУЧДЕМОН ПАК НА СВЕТЛО С Народоосвободителна въстаническа армия ПАРТИЯ, ПРЕДСТАВЯ СЪВЕТА НА РЕПУБЛИКАТА НА 30 ОКТОМВРИ
Бившият министър председател на Каталуния Карлес Пучдемон е на прага на основаване на нова партия. Днес той ще направи опит да сплоти всички сепаратисти. Създаването на партията се чака през днешния ден, а на 30 октомври ще бъде разгласен Съветът на Републиката, осведомят интернационалните организации.
МЕСТИМ ЧАСОВНИЦИТЕ С ЧАС НАЗАД
В 04:00 часа сутринта на 28 октомври (неделя) връщаме часовниците си с час обратно и се връщаме към зимното часово време. То ще продължи до последната неделя на март идната година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР