И написахме: „Одобрението към политиката на руския президент Владимир Путин

...
И написахме: „Одобрението към политиката на руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Трусове след първоаприлска шега. Извиняваме се на приятелите, на путинофилите - не

И написахме: „ Одобрението към политиката на съветския президент Владимир Путин в България спада фрапантно. Към 30 март 2022 година то е едвам 1,3 %. Това демонстрират изследванията на Всерусийския център за проучване на публичното мнение (ВЦИОМ). Неодобрението към президента на РФ доближава рекордните 96,4%, а 2,3 на 100 нямат мнение. Анкетите са направени по искане на Правителството в Москва и по решение на Националния съвет по защитата.
За същият интервал: 10-30 март 2022 година друга огромна социологическа организация – Ливада център показва 1,1 на 100 доверие към Путин измежду българите.

Ако сега се проведат предварителни избори в България съветската ВЦИОМ главните политически сили биха постигнали следните резултати: „ Демократична България “ 34%. „ Продължаваме Промяната “ – 30%, а „ Изправи се БГ “ – 21 на 100, а Има Такъв Народ – 15%. Следват Движение за права и свободи с 6%, Българска социалистическа партия – 3,1 на 100 и „ Възраждане “ с 1,2%. Партия „ Русофили за България “ реализира 0,003 от вота.

Доверието в Европейския съюз доближава 91%. На въпроса дали българите имат вяра в НАТО, с „ ДА “ дават отговор 93 на 100 от интервюираните. “

Веднага се обадиха хора от разнообразни партии, с цел да се интересуват, от кое място сме получили тази информация, желаеха да схванат и детайлности за резултатите. Разбрахме, че някои водещи детайли в ГЕРБ били много обезпокоени. За Българска социалистическа партия да не говорим…

Други се зарадвали. Между тях наши другари и сътрудници от други медии. Когато признахме, че става дума за първоаприлски текст, някои от тях не скриха разочарованието си. И даже ни укориха, че е трябвало да подскажем по някакъв метод, че става дума за смешка. Прави са. Извиняваме се. Става дума за война, за експанзия против мирна страна, за настройки и надълбоко разделяне на българското общество - подценихме резултата.

Не се отхвърляме олаче от концепцията да дразним путинофилите и техния щаб в съветското посолство в София, ръководен от полковника от ГРУ – единствено допускаме това звание, за компанията сме уверени - Елеонора Митрофанова и им споделяме: Ми не просимо перед вами вибачення, ( споделяме го на українська мова, да ги заболи злъчката...)

За наше голямо страдание не успяхме да предизвикаме интернационален скандал, само че скрито се надявахме... Много по-странно и извънредно обаче е, че 100-процентови неистини на съветската агитация за протичащото се в Украйна и Русия освен не провокират гневен отпор у нас, само че и се рапространяват трескаво измежду някакви заболели мозъци. Една такава неистина преди седмица изрече „ специалист “, ученик на школата на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в Москва. Този ембацил се изпъчи, че украинските войски и командири се предават всеобщо, а на доста места в Украйна има митинги против президента Зеленски. Друг разгласи, че Баба Ванга предрекла по какъв начин " Владимир ще избави света и България " … Ето тази идиотщина не разбираме. И ще се борим против лъжите.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР