И миналата вечер на Световното първенство в Катар поднесе изненади.

...
И миналата вечер на Световното първенство в Катар поднесе изненади.
Коментари Харесай

Айнцу, цвайцу... на самолета към Берлин и Брюксел

И предходната вечер на Световното състезание в Катар сервира изненади. Германия и Белгия, които бяха измежду любимците за спечелването на шампионата, отпаднаха безславно.

Вместо тях на осминафиналите ще играят доста по-скромните на хартия тимове на Япония и Мароко, които даже съумяха да се преборят за първите места в своите групи.

На новината за преждевременното изхвърляне на " Маншафта " и " Червените дяволи "  Интернет реагира по типичния си метод - с безмилостни насмешки. За следващ път класа и грациозност демонстрираха гениите в рекламното изкуство на  " Раян Еър ", които непосредствено пратиха двата колоса на европейския футбол по домовете им... на борда на аероплан на компанията.

Unofficial airline
— Ryanair (@Ryanair)

Авиокомпанията взе на майтап и отборите на Полша и Франция, като уточни, че оставането на страните в шампионата се дължи на двете им звезди - надлежно Войчех Шчесни и Килиан Мбапе.

Критики бяха отправени конкретно по адрес Ромелу Лукаку. Белгийският таран на няколко пъти направи непростими пропуски в срещата против Хърватия и е основният провинен за ранното напускане на турнира, колкото за снощния мач. Затова консуматор в " Туитър " съпостави уменията на " деветката " със сина на някогашната звезда на " Манчестър Юнайтед " Уейн Руни. 

Belgium trying to get Lukaku to score.
— Aftab???????? (@aft__tb)
За Германия това е второто подред отпадане от групите на Световно състезание. Големи очаквания бяха възлагани на Ханзи Флик да върне отбора към турнирната му форма през 2014 г. 

Вместо това в този момент германците би трябвало да търпят шегите и на някогашния треньор от Висшата лига Нийл Уорнък. Той сравни противоречивия надвит гол на Япония над Испания (чрез който " самураите " изпревариха германците в групата) с отмененото попадение на Англия против Германия на Световното през 2010 година и разгласи:

" Каквото повикало, такова се обадило ".

What goes around comes around????
— Neil Warnock (@warnockofficial)

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР