И ето – малко сякаш без да усетим, но отново

...
И ето – малко сякаш без да усетим, но отново
Коментари Харесай

Борбата с вирусите започва, на фронта излизат фитоимуномодулаторите!


И ето – малко като че ли без да усетим, само че още веднъж настъпи сезонът, в който накъдето и да се обърнем, виждаме деца с течащи носове, зачервени гърла и безконечната кашлица. А към тях, несъмнено, техните обезпокоени и малко изтощени майки, които се чудят по какъв начин да вдигнат този детски имунитет, та да не се срутва от всеки вирус или бактерия. Защото нали всички знаем кой най-често остава у дома да гледа децата, когато те са заболели? Да, точно майките!

Затова няма да лъжем, че наострихме уши, когато чухме, че на помощ идват ФИТОИМУНОМОДУЛАТОРИТЕ, които не са токсични и са с висок профил на сигурност, в това време потвърдено ефикасни. Любимите на децата Марсианци са въоръжени с нови сили под формата на разтворими сашета за бърз имунен отговор.

Марсианци ПРОимун Акут e естествен препарат за детския имунитет - черен бъз, бетаглюкани, маточина, цинк и витамин С.

 марсианци имунактив марсианци имунактив

Резултатите от използването им са потвърдени в миналогодишно наблюдаване върху 123 деца на възраст 3-12 години, със признаци на остри респираторни инфекции, които са приемали ПРОимун АКУТ. Всяко дете е отчело позитивна реакция след петдневна приложимост на продукта, от време на време и в композиция с други лекарства.

След приема на Марсианци ПРОимун АКУТ е регистрирано доста усъвършенстване на общото положение – жизнеспособност, прочувствен тонус, вкус, сън, като при 76% от децата подобрението настава още на третия ден от използването.

Зад този съвсем мълниеносен резултат стоят точно фитоимуномодулаторите и най-много екстрактът от черен бъз – прочут с това, че работи мощно в поддръжка на имунната система, както и против 10 грипни варианта и разнообразни патогени, включително и Staphylococcus aureus. В ПРОимун АКУТ екстрактът му е с допустимо най-висока централизация – 7000 mg в една доза. Когато към него прибавим и бета-глюкани в централизация от 300 mg, инулин и галактоолигозахариди, получаваме безусловна поддръжка в случаи на вирусни инфекции, респираторни болести и прочие положения, които господстват над децата в този сезон.

Продуктът съдържа още маточина, витамин C и цинк, за едно по-пълноценно и пълнообхватно деяние върху горните дихателни пътища и общото здраве. Екстрактът от маточина омекотява горните дихателни пътища (уста, нос, гърло), а витамин С и цинк работят в синхрон за предварителната защита и контрола на вирусните инфекции. Силните бетаглюкани от дрожди (Saccharomyces cerevisiae), за които науката от дълго време знае, че подтикват имунитета, оказват помощ на белите кръвни телца да стоят нащрек и да се борят против болестотворни организми.

 марсианци имунактив марсианци имунактив

Допълнителен бонус е, че продуктът НЕ съдържа захар, оцветители и консерванти. Може да бъде одобряван в продължение на 5 поредни дни при положение на вирусна зараза или друго респираторно заболяване, и е подобаващ за деца над 3 години.

За случаите, в които просто е добре да подкрепим имунитета профилактично (тоест – през цялата зима или при въвеждане на детето в заведения като ясла, градина или училище), на разположение ни е сиропът Марсианци ПРОимун Щит , който оказва помощ на децата да минават по-лесно и в положително здраве през интервалите с висок риск от разболяване.

 марсианци имунактив марсианци имунактив

Може да бъде употребен преди, по време и след такива интервали, защото съставът му е извънредно подобаващ за по-дългосрочна приложимост. Освен към този момент познатите фитомуностимулатори - дестилат от черен бъз, бетаглюкани и витамин С, сиропът съдържа и дестилат от плод от шипка (Rosa canina), който пък е цялостен с антиоксиданти и способства в допълнение за естественото действие на имунната и дихателната система.

Сиропът е подобаващ за деца над 1 годинка и може да бъде одобряван в продължение на 2 седмици преди някакъв рисков за разболяване интервал и най-малко 4 седмици като поддържаща терапия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР