И днес от проруската партия Възраждане блокираха гранични пунктове. Проявата

...
И днес от проруската партия Възраждане блокираха гранични пунктове. Проявата
Коментари Харесай

Втори ден "Възраждане" незаконно блокират гранични пунктове

И през днешния ден от проруската партия " Възраждане " блокираха гранични пунктове. Проявата им е оповестена като знак на митинг против отхвърли за осъществяване на референдум за опазване на българския лев.
 
Протестиращите считат, че Конституционният съд е погазил Основния закон и е лишил правото на българите да се произнасят по въпроси от национално значение. Блокади има на Гюешево и " Дунав мост " 2.
 
В Русе пък проведоха протестен автопоход. Колоната от коли мина по улиците на града, като крайната точка беше " Дунав мост ", където придвижването беше блокирано. Депутатът Златан Златанов съобщи, че митингите са на осведомителен режим и никой не може да спре жителите да декларират позициите си.
 
Припомняме, през вчерашния ден Министерство на вътрешните работи предизвести, че блокирането на КПП-та е нерегламентирано. " Предвид нарушаването на нормалния темп на работа и на реда към граничните пунктове Лесово, Кардам и Калотина, полицията си резервира правото да предприеме ограничения за попречване и недопускане на последващи сходни незаконни прояви ", обявиха от Министерство на вътрешните работи.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР