И чудото стана – Макрон покри келявите новини от България

...
И чудото стана – Макрон покри келявите новини от България
Коментари Харесай

Каракачанов да обяви война на Франция, а Гешев да арестува Макрон

И чудото стана – Макрон покри келявите вести от България и упованието прокуратурата и Министерство на вътрешните работи да заловен купувачи на гласове мина в девета глуха. Френският споделил, че предпочитал легални имигранти от Африка пред български и украински банди. Веднага се възпалиха от Външно министерство и бабанката боен министър: Как може?! Това е политическа надменност и надменност.
Полетяха протестни ноти и възмутени трели.

Най-силно се засегнал Краси Каракачанов. Същият, кото от доста време ни залива с нелепици за Скопие, наборната работа, циганските гета, гей парадите, Истанбулската спогодба, ексхумация на строителни войски и прочие Каракачанов и ординарецът Джамбазки умират да са в новините и да си мерят рейтинга. Отваря им се прелестна опция: афишират война на Франция и стават „ звезди “ на мига. Иван Гешев ще удари едно рамо като арестува Макрон и го съобщи на Специализираната прокуратура. Да види нахалният президент кон фасул яде ли... Французите като видят нашите храбреци, на часа ще се разтреперят от боязън и ще почнат да се извиняват. Ще се откажат и от проекта на Макрон за тираджиите. Ех, какъв боен церемониал ще си спретнем тогаз...

Но пък, какво погрешно нещо е споделил Макрон? Предпочитал легални мигранти пред бандити. Че кой естествен човек не мисли същото? В страните, където върховенството на закона не е дъвка за политиците, тази логичност е напълно естествена.

Чувал съм, а несъмнено и вие, израза: По-добре бандитите да се махат, че ни писна! Другите да се оправят с тях. Но другите не желаят вносни мафиоти, крадци, мошеници, проститутки, сутеньори, просяци, разбивачи на банкомати и прочие Имат си свои и те им стигат. Този път Макрон просто е персонализирал нашите и украинските банди. Би могъл да назове и други – албански, сръбски, съветски, арабски, чеченски и прочие Също и терористичните кафези и формирования, както и антисемитските групи. Всички те са проблем освен за френската, само че и за всяка друга страна.

Като президент, Макрон носи отговорност за всичко, което се случва в страната му. Казал „ български банди “, а не всички българи. Би трябвало да се отъждествяваме с българските лекари, художници, музиканти, писатели, инженери, строители и прочие, които живеят, учат и творят във Франция, черпейки познания и опит от френската история и просвета, само че ползвайки и българските национални обичаи и ценностна система. Те са лицето ни там и по света, а не измамниците и бандитските шайки.

Получава се нещо като с ултрасите, които истерясват на стадионите и размахват ръце в нацистки привет, а ние се наскърбяваме, че от чужбина ни ги показват. Те не са част от българското общество, да сме наясно. Това са ракови образования и с тях всяка същинска страна и жители се борят. Ако тук не е по този начин, виновността е в нас. Какво общо има спазващият закона, разпоредбите и нормите на държание жител с нарушителите? Тези видове лимитират свободата ни със своята експанзия, грубост, неуважение правата на другите, надменност, нецензурност, безкултурие и първичност. Страдаме години наред от наглостта на ширещата се престъпност, само че когато някой каже, че не харесва „ изнесената продукция “, се засягаме. Ако Каракачанов и някой във Външно се разпознават с такива хора – казусът е техен. Българо-френските връзки са от доста години и потвърдено скъпи за страната ни. Някакви бандити във Франция не могат да повлияят на тях. По-скоро прокуратурата и службите ни би следвало да предложат на френските сътрудници подпомагане за обезвреждане на тези незаконни групи, а не да подскачаме като ощипани моми, че ни е наранено националното достолепие. То страда доста повече от некадърници във властта, само че кой ни пита…

Д-р Димитър Попкутуев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР