Хьонг Тае Ким координира операциите в 10 страни, вкл. БългарияНовият

...
Хьонг Тае Ким координира операциите в 10 страни, вкл. БългарияНовият
Коментари Харесай

LG назначи нов регионален директор

Хьонг Тае Ким координира интервенциите в 10 страни, включително България

Новият ръководещ шеф на LG за Централна и Южна Европа – Хьонг Тае Ким заема мястото на Бумсъп Лий, който е назначен за президент на английското дъщерно сдружение на компанията (снимка: LG Electronics)

LG Electronics назначи Хьонг Тае Ким за нов ръководещ шеф на унгарското дъщерно сдружение на компанията, координирайки комерсиалните интервенции на 10 страни от Централна и Южна Европа – Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Македония, Черна гора, Румъния, Сърбия и Словения.

Бившият шеф Бумсъп Лий продължава работата си в LG като президент на английското дъщерно сдружение. Най-важната цел на новия президент е „ да ускори оценката на клиентите на LG като първокласна марка “, гласи формалното изказване от компанията.

Хьонг Ким се причислява към LG през 1992 година. Започвайки на азиатския пазар, той е работил повече от 20 години в Северна Америка. Хьонг Ким е виновен за стартирането на OLED тв приемници в Съединени американски щати – една от най-големите софтуерни нововъведения на компанията. Преди идването си в Унгария, той управлява активността на LG в Чехия и Словакия като ръководещ шеф.
още по тематиката
Хьонг Ким дефинира Централна и Южна Европа като разнороден район, в който всеки пазар има своя лична история и просвета. Компанията ще пуска на него най-новите си премиум артикули, употребяващи изкуствен интелект – домашен уреди, мобилни артикули, климатиции софтуерни решения, акцентира новият районен управител.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР