Huawei ще пусне първия си смартфон с HarmonyOS вече през

...
Huawei ще пусне първия си смартфон с HarmonyOS вече през
Коментари Харесай

Huawei тества първия си смартфон с HarmonyOS


Huawei ще пусне първия си смарт телефон с HarmonyOS към този момент през идната година
(снимка: CC0 Public Domain)

Главният и зпълнителе н шеф на Huawei Consumer Business Group Ю Ченгдун удостовери съществуването на смарт телефон с операционна система HarmonyOS (HongmengOS) и даже разгласи по кое време устройството ще излезе на пазара.

На конференцията за разработчици HDC 2020, планувана за 10 септември, компанията ще показа HarmonyOS 2.0, която потребителите на таблети ще могат да тестват. По-късно се чака вълна от нови артикули под ръководство на HarmonyOS, съобщи Ченгдун, представен от Tencent News.

Вече беше доказано, че новата версия на HarmonyOS ще работи с настолни компютри, смарт часовници, автомобилни мултимедийни системи и други Но най-интересният въпрос е по кое време Huawei ще изостави Android и ще премине към HarmonyOS в своите смарт телефони.
още по тематиката
Ю Ченгдун удостовери, че първият смарт телефон с HarmonyOS към този момент се тества и е плануван за стартиране през идната година. Той добави, че в бъдеще HarmonyOS ще се трансформира в световна операционна система с голяма потребителска база.

Вътрешен източник по-рано разкри, че HongMengOS 3.0 ще може да работи с мобилни телефони, а първият смарт телефон с тази операционна система ще бъде разгласен през втората половина на идната година.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР