Хрянът е невероятен зеленчук, който има богата хранителна стойност. В

...
Хрянът е невероятен зеленчук, който има богата хранителна стойност. В
Коментари Харесай

Хрянът ще ви помогне да възстановите паметта, слуха и зрението

Хрянът е необикновен зарзават, който има богата хранителна стойност. В огромна част от света, той е високо скъп поради безбройните си свойства и преимущества за нашето тяло.

Хрянът е богат на витамин С, калций, протеини и освен. Има способността да пребори много заболявания – от кожни проблеми до ракови тумори.

В тази публикация ще ви разкрием по какъв начин да употребявате всички тези изгоди за вашето здраве.

В допълнение хрянът е богат на фибри и усъвършенства храносмилането, а сокът му способства за здравето на храносмилателната система и отстранява токсините от тялото.

Едно от основните му преимущества е подобряването на паметта, зрението и слуха. За да подобрите паметта, би трябвало да употребявате тази рецепта!

Ето по какъв начин да приготвите сместа с хрян!

Ще са ви нужни:

Хрян (125 грама)Лимони (4 броя)Пчелен мед (2 супени лъжици)Джинджифил (корен от 2 см)Канела на прахуляк (2 супени лъжици)

Подготовка и приложимост:

Първо измийте добре джинджифила и хряна, след което ги обелете и нарежете на дребни части. Сега, употребявайки блендер, ги смелете дружно с лимоновия сок, след това добавете мед и канела и разбъркайте още веднъж.

Вижте още: 3 аспиринови маски за красива кожа без бръчки

Прехвърлете сместа в стъклен съд, покрийте и я охладете. Този сироп е изключително ефективен за изгаряне на мазнини, възстановяване на паметта, зрението и слуха. Приемайте по 1 супена лъжица всеки ден, до момента в който е належащо.

Консултирайте се с доктор преди приложимост!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР